嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我今日唸住 LAST DAY 去 8 下..睇下係咪真係咁平...點知...我兩星期前睇左 c-max..一輛 bb 車...當時$499...唸住黎緊會有折...唔買住啦....點知係就係啦..$ 699....8 折 囉...

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

唉, 邊有死錯人

所以咁內以來,我都冇care過佢幾時感謝日, 幾日大減價~~~~

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

雖然我無去睇過, 不過據我阿娘所見, d 野折左仲貴過平時做特價, 好似有 d 欺騙成份

原文章由 mimi362436 於 08-5-20 21:45 發表
我今日唸住 LAST DAY 去 8 下..睇下係咪真係咁平...點知...我兩星期前睇左 c-max..一輛 bb 車...當時$499...唸住黎緊會有折...唔買住啦....點知係就係啦..$ 699....8 折 囉... ...

大宅

唔係喎, nuk set奶煲 $599 , 出面好少有哩個價錢, 通常都係$6xx, 今日八折左$479.2
包括: 1煲, 2大奶樽 , 2細奶樽 , 1奶粉盒, 1盒保鮮袋

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

有d真係8折左後好抵喎,我買左pack日本底衫比bb,平左$12. d質地好柔軟.

我諗佢係拉上補下囉,呢度平左既,就響第度賺番.

大宅

原文章由 szeluk 於 08-5-20 22:32 發表
唔係喎, nuk set奶煲 $599 , 出面好少有哩個價錢, 通常都係$6xx, 今日八折左$479.2
包括: 1煲, 2大奶樽 , 2細奶樽 , 1奶粉盒, 1盒保鮮袋

我早幾日去過康山吉之島, 都有睇過set nuk奶煲, 但係個樣同其他地方賣嘅唔同, 我就問個sales, 佢話佢地係得呢款, 可能係舊款黎咁話. 如果賣剩嘅舊款都要$599 (新款都係$6xx), 真係幾貴下!!!! 我朋友話佢買開野果間bb用品鋪, discount左之後都只係$450, 仲要唔係舊款喎! 所以我結果咩都無買到!

[ 本文章最後由 Jupiter 於 08-5-20 23:23 編輯 ]

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

下...係咩...
但我買左果d奶樽奶咀/玩具/鞋仔都真係原本個價再8折wo~
可能我咁岩買既野佢冇加價掛=.=

男爵府

有時大減價都未必真係好平....
試過有次(平日/無特價)係吉G島買對閃燈波鞋$59.9....2星期後賣$165.0(仲話特價)....
真係好好笑...

男爵府

睛靈勳章

原文章由 moonychan 於 08-5-20 21:58 發表
唉, 邊有死錯人

所以咁內以來,我都冇care過佢幾時感謝日, 幾日大減價~~~~

係呀!有時折咗d野仲貴咗,之前復活節喺玩具反嘔城見到個bb車太陽檔賣$69.9隔咗1個月賣$79.9跟住上個禮拜行過佢夠胆死賣$129.9開頭我仲以為我眼花睇錯呀,唔係呀碼爭成$60蚊1個當2個咁都得.喺卓乙買unicharm小鹿斑比尿片,上2個月買$90/包唔夠1個月$98/包.萬O賣Huggies牛仔片褲又係剪個印花話平$10蚊$139其實早1日唔洗印花都係$137,剪咗印花仲要貴$2蚊,唉!依架dBB用品,食品,奶粉真係海鮮價呀,尤其係奶粉呀鍾意加幾多就幾多,唔買又唔得,肉隨砧板上任人

別墅

我買左張c max床仔,原價$1390,八折左平左二百幾元喎,真係抵左架喎!

別墅

我就買左架P3 既嬰兒車..不嬲原價都做緊$2990..8折..$2392..真係好低喎...

別墅

原文章由 susumsum 於 08-5-21 11:12 AM 發表

係呀!有時折咗d野仲貴咗,之前復活節喺玩具反嘔城見到個bb車太陽檔賣$69.9隔咗1個月賣$79.9跟住上個禮拜行過佢夠胆死賣$129.9開頭我仲以為我眼花睇錯呀,唔係呀碼爭成$60蚊1個當2個咁都得.喺卓乙買unicharm小鹿斑比 ...

你係邊度見到huggies牛仔學習褲賣$137呀?
我係屯門吉之島買$149
無見過佢賣137woo~

講真~
貴左就唔好買嘛~
吉之島有d牌子成日keep住做特價 (pigeon9折)
咁就唔一定等乜日物日先買
就算感謝日都唔一定平~
所以記得睇清楚先好買~

[ 本文章最後由 ami0momo 於 08-5-22 00:33 編輯 ]

男爵府

睛靈勳章

原文章由 ami0momo 於 08-5-22 00:30 發表

你係邊度見到huggies牛仔學習褲賣$137呀?
我係屯門吉之島買$149
無見過佢賣137woo~

講真~
貴左就唔好買嘛~
吉之島有d牌子成日keep住做特價 (pigeon9折)
咁就唔一定等乜日物日先買
就算感謝日都唔一定平~
所以記得 ...

咦,你都係屯門友呀?我咪就喺屯門市廣場萬O見到賣$137嗰日仲未出$10coupon喺禮拜四,跟住第2日禮拜五就出平$10coupon,用埋coupon都仲要貴$2蚊,但係賣$137嗰日就冇話有個牛仔袋送囉.

別墅

原文章由 susumsum 於 08-5-22 12:51 AM 發表

咦,你都係屯門友呀?我咪就喺屯門市廣場萬O見到賣$137嗰日仲未出$10coupon喺禮拜四,跟住第2日禮拜五就出平$10coupon,用埋coupon都仲要貴$2蚊,但係賣$137嗰日就冇話有個牛仔袋送囉. ...

係呀! 我有問佢仲有無袋送, 佢話送哂之後我就無買走人, 但係我記得佢係標$149架! 因為我仲係佢鋪頭篤手機計數, 而且又係我第一間問, 所以我去埋屈臣同百佳都無, 就落左去吉之島買, 因為大家都係$149無平到~ 但係吉之島就每包片都有一個牛仔袋用膠紙貼埋一齊! 我買個日係10號星期六來架~ 9號我收到huggies會既e-mail通知有袋送~ 但係個e-mail就無$10soupon既~ 唔知你係幾時見到賣$137既呢?

男爵府

睛靈勳章

原文章由 ami0momo 於 08-5-22 01:57 發表

係呀! 我有問佢仲有無袋送, 佢話送哂之後我就無買走人, 但係我記得佢係標$149架! 因為我仲係佢鋪頭篤手機計數, 而且又係我第一間問, 所以我去埋屈臣同百佳都無, 就落左去吉之島買, 因為大家都係$149無平到~ 但係吉 ...

咁我見嗰日應該係8號禮拜四,見佢一包包d片叠到好似個人咁高,又未見過呢隻包裝所以咪行埋去八下,先知原來係Huggies出既學習褲,咁我順便睇埋佢粉紅色包裝既女仔學習褲好似$69.9/包,2包就$120幾定$130幾咁上下,但係就有包Huggies厚身濕紙巾送,心騐咁咪仲抵,但佢得L,XL,XXL碼,都冇M碼啱我b女,所以冇買到.後尾走咗去卓悅,睇下有咩M碼學習褲,想買MERRIES or Goon點知M碼賣晒,得番隻麵包超人先有M碼,呢隻口啤又麻麻地都係冇買,後尾有BK MaMa話吉之島TOPVAL都OK軟熟&日本做$119.9/58pcs,@2.06終於今日買咗啦.Huggies冇e-mail比我過就寄咗張coupon嚟,而蘋果報&怱然一周都有$10coupon.

[ 本文章最後由 susumsum 於 08-5-22 03:38 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至