跳至
[2007年] 修身未呀?

首頁

尾頁

別墅

各位Mami, 報告 一下修收情況呀 ....
我磅數就差不多回到未生前啦, 不過仲有少少豬腩肉....都唔敢穿泳衣tim

大宅

磅數差5磅倒, 最慘係肚d肉好"dum" 着3一節節咁好"肉孫" 都唔諗着泳衣tim啦

原文章由 Alexquin 於 08-5-21 12:20 發表
我磅數就差不多回到未生前啦, 不過仲有少少豬腩肉....都唔敢穿泳衣tim

別墅

唔知有咩法可以冇D豬腩肉呢 ?? 唉...真係好想同BB 一齊swimming ar....

原文章由 新媽咪2007 於 08-5-21 23:38 發表
磅數差5磅倒, 最慘係肚d肉好"dum" 着3一節節咁好"肉孫" 都唔諗着泳衣tim啦

別墅

修唔到,因為我太懶....諗住生多個先修身! (籍口,自欺欺人)

大宅

去沙灘囉可以加返條t-shirt係面.....

原文章由 Alexquin 於 08-5-22 12:39 發表
唔知有咩法可以冇D豬腩肉呢 ?? 唉...真係好想同BB 一齊swimming ar....

別墅

still have 5-7 lbs to lost, but now need to stop the diet la..

大宅

修左身好耐啦, 不過一唔做運動, 個舊豬腩肉就亮相, 冇計.
如果認真游下水, d豬腩肉會收得好快ga.

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

雖然都仲係有肥腩, 但我都廋返好多! 泳衣....照着 因為我見泳池好多人肥過我

別墅

你呢個諗法都嘰好wow....

原文章由 fishmum 於 08-5-23 08:20 發表
雖然都仲係有肥腩, 但我都廋返好多! 泳衣....照着 因為我見泳池好多人肥過我

別墅

去泳池就唔得啦...

原文章由 新媽咪2007 於 08-5-22 21:53 發表
去沙灘囉可以加返條t-shirt係面.....

禁止發言

大宅

me too:;pppp:

原文章由 fredacheung 於 08-5-22 13:06 發表
修唔到,因為我太懶....諗住生多個先修身! (籍口,自欺欺人)

別墅

依家仲餵人奶ga ? 好勁呀....

原文章由 HappyHelena 於 08-5-23 11:47 發表

可能我餵人奶啦,所以都修晒啦...

生之前 : 114lb
生時 : 146lb
bb一歲 : 109lb

禁止訪問

大宅

仲有10磅死都唔肯離棄我

大宅

我仲大鑊~~生完個肚臍唔識凹返入去ar !!!

屋企D Bikini 要打入冷宮la

別墅

I still have 20pounds to loss... I started to use the firming lotion and serum from Bodyshop. It is quite good wor!!! My colleagues said I'm thinner and can see my 腰....

別墅

Oh really ?? I will go to buy on this week siu but how long did u use then felt it thinner ?

原文章由 Lan_HuiTai 於 08-5-25 23:20 發表
I still have 20pounds to loss... I started to use the firming lotion and serum from Bodyshop. It is quite good wor!!! My colleagues said I'm thinner and can see my 腰....

大宅

磅數就回復哂, 肚腩都冇嘜既(少少緊有啦.) 但係個肚臍有d凸. 唔明 ? 又唔知點收?
仲有條淺啡色的直紋印係度.
不過, 我一於照著以前的泳衣, 唔理啦..

別墅

磅數..........仲差好多離生之前仲有一段距離
豬腩肉.......仲有好多,由其肚腩dum吓dum吓
但係好想同肥b游水,搵d冇咁多人嘅地方游
原文章由 Alexquin 於 08-5-21 12:20 發表
Miranda :-D

首頁

尾頁

跳至