親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

請問東京邊樹有集中bb o野買呀,
我齌想過去買d靚靚bb用品,衫仔同帽,
5 1定要名牌,
有無好介紹呢?thx ~~ :-]

大宅

我個人就超喜歡 baby gap 呢個牌子,因為d quality 實在太好,就算係made in china,d 衫都唔係咁容易"were"囉.而且都幾耐著的,價錢方面我覺得平過係香港 d 水貨店度買囉.

侯爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-18 22:52 發表
請問東京邊樹有集中bb o野買呀,
我齌想過去買d靚靚bb用品,衫仔同帽,
5 1定要名牌,
有無好介紹呢?thx ~~ :-]

我就鐘意去Akachan, 平又有, 貴有又~~ 一間有齊晒用品, 玩具, 衫褲鞋襪, 奶粉, 尿片...

男爵府

hihi smallping & stephenietam,

thx for your reply!!

o甘請問有無baby gap 同 akachan地址呀?
sorry,問多句,係咪得衫賣,
無bb用品,eg 奶樽o個d林嬸o野+?

大宅

akachan你可以去錦系町果間, 我上星期去行咗成3個鐘. 佢果度有內至外都有, 一出jr站左手面便是, 好方便. 買得多, 加500yen叫佢送到去酒店tim

侯爵府

原文章由 萱萱娃娃 於 08-5-19 09:56 發表
akachan你可以去錦系町果間, 我上星期去行咗成3個鐘. 佢果度有內至外都有, 一出jr站左手面便是, 好方便. 買得多, 加500yen叫佢送到去酒店tim

我上星期都係行呢間呀, 行到唔捨得走...

男爵府

原文章由 萱萱娃娃 於 08-5-19 09:56 發表

萱萱姓姓 & stephenietam

呢間akachan真係o甘正!!
真係要去共共先......等我search o下有無佢o地website先,
million thx

希望可以發現更多 bb o野蒲點,
1次過去晒 ,5使o徏料

侯爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 10:46 發表

萱萱姓姓 & stephenietam

呢間akachan真係o甘正!!
真係要去共共先......等我search o下有無佢o地website先,
million thx

希望可以發現更多 bb o野蒲點,
1次過去晒 ,5使o徏料:wahaha ...

bb愈細, 愈正tim呀, 我囡囡5歲, 我都買到好多野~~ size95以下個d衫同鞋, 又平又靚~~

男爵府

我上年九月都去左五反田的akachan, 真係好多野買, 款式又多.

男爵府

原文章由 stephenietam 於 08-5-19 10:56 發表

bb愈細, 愈正tim呀, 我囡囡5歲, 我都買到好多野~~ size95以下個d衫同鞋, 又平又靚~~

係?!?!o甘就m喇,
我亞b得7mths 咋,
隨o左水貨舖,hk d bb衫5係好多選擇咋,
多謝你's 意見呀

大宅

想問下大家, 你地會去邊度唱 Yen 呢? 有無好介紹邊度唱會 底 d 呀?

男爵府

原文章由 MandyLau13 於 08-5-19 11:47 發表
我上年九月都去左五反田的akachan, 真係好多野買, 款式又多.

如果去得成,
1定1定要去akachan字得!!!些些!!

侯爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 11:56 發表

係?!?!o甘就m喇,
我亞b得7mths 咋,
隨o左水貨舖,hk d bb衫5係好多選擇咋,
多謝你's 意見呀

你個b得7個月, 仲你都係要帶定多d彈藥先好去啦... bb食品都好多款架, 食具又好得意, 有d仲好新(可能我老土未見過), 總之就好好好正~~

男爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 11:58 發表

如果去得成,

如果要買小朋友東西, 就必去啦. 帶左個喼去掃貨呀.

男爵府

原文章由 stephenietam 於 08-5-19 11:59 發表

你個b得7個月, 仲你都係要帶定多d彈藥先好去啦... bb食品都好多款架, 食具又好得意, 有d仲好新(可能我老土未見過), 總之就好好好正~~

係呀,我呢排會han d使嫁喇
你5好再引我喇

....不過mm check到齋round ticket要要成$3000幾銀,
好....貴.....呀mouth:.........可能去5成tim

男爵府

原文章由 AS1210 於 08-5-19 11:57 發表
想問下大家, 你地會去邊度唱 Yen 呢? 有無好介紹邊度唱會 底 d 呀?

哎呀....sorry呀,
我次次去都係hsbc/heng sang唱,
5g有乜lone路tim

侯爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 12:30 發表

係呀,我呢排會han d使嫁喇
你5好再引我喇

....不過mm check到齋round ticket要要成$3000幾銀,
好....貴.....呀mouth:.........可能去5成tim ...

點會咁貴o既? 我package(air ticket+4晚hotel)都唔洗4000蚊wor..

男爵府

原文章由 stephenietam 於 08-5-19 12:38 發表

點會咁貴o既? 我package(air ticket+4晚hotel)都唔洗4000蚊wor..

咁平, 你係邊道book?

侯爵府

原文章由 MandyLau13 於 08-5-19 12:43 發表

咁平, 你係邊道book?

我係東x遊book, 坐ANA~

大宅

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 11:58 發表

如果去得成,

係呀, 我四月尾去完返嚟, 都買咗成個旅行急都係阿b嘢, 我買咗好多餅乾 同日用品, 最開心係搵到個可以套住combi張high chair嘅套, 唔駛成日要拆個套洗; 仲有買到個3合一防雨防曬防蚊車仔帳篷, 好開心呀, 依家諗起又想去過啦.....

首頁
12345...10

尾頁

跳至