自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

可能 beyond 將會開concert, 電台成日播番佢地d 舊歌, 聽到真係心都up埋, 咁就15年.... 我想知家駒走果陣, 係咪 plug 緊 <情人>?

無線用左 <海闊天空>黎做賑災歌曲, 雖然一向唔鍾意無線將 d 舊歌填新詞, 但 Beyond d 歌可以響無線果度播得番, 真係件值得安慰. 頭先睇無間音樂, 有得睇 <海闊天空>既MV, 真係有 d 太陽由西邊升起既感覺. 同無線關係好, 原來係可以有咁大分別.

侯爵府

咁就15年.... 唉.... 真係唔覺唔覺...

以前細個唔多鍾意佢地... 但而家聽返... 佢地 d 歌都幾有意思

伯爵府

好掛住家駒

伯爵府

(海闊天空) 再填過新詞, 去做一首賑災0既歌, 家駒在天之靈, 應該會好安慰, 家強同亞 PAUL 依家和好如初, 咁就 VERY GOOD. . (SORRY 係字眼上面打錯, 多謝 little_kiki 同 jamieconnie 提翻我更正). THZ

[ 本文章最後由 88328mama 於 08-5-21 17:57 編輯 ]

複式洋房

原文章由 88328mama 於 08-5-21 17:01 發表
(海闊天空) 再填過新詞, 去做一首賑災0既歌, 家駒在天之靈, 應該會好安慰, 但最希望0既係家強同亞 PAUL 可以快 D 和好如初, 咁就 VERY GOOD.

佢地好返啦.

別墅

ME TOO.
不過, 自從家駒死咗之後, 我都冇咁鐘意 BEYOND LU, 只會聽番 D 舊 CD.

原文章由 21520826 於 08-5-21 15:57 發表
好掛住家駒

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

早前聽過話好番啦

原文章由 88328mama 於 08-5-21 17:01 發表
(海闊天空) 再填過新詞, 去做一首賑災0既歌, 家駒在天之靈, 應該會好安慰, 但最希望0既係家強同亞 PAUL 可以快 D 和好如初, 咁就 VERY GOOD.

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原文章由 bosch 於 08-5-21 03:25 發表
可能 beyond 將會開concert, 電台成日播番佢地d 舊歌, 聽到真係心都up埋, 咁就15年.... 我想知家駒走果陣, 係咪 plug 緊 ?

無線用左 黎做賑災歌曲, 雖然一向唔鍾意無線將 d 舊歌填新詞, 但 Beyond d 歌可以響無線 ...
係呀,佢地下月10號開音樂會,我同老公都好鐘意佢地,訂票果日老公朝早九點足足打左成個鐘先打得通個電話,重要無得簡位同到時先知坐第幾行mouth:不過好期待呢

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至