美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好想整走對熊貓眼. 太多呢D咩光咁. 都唔識分.........

有冇人試過以上既方法去到黑眼圈? 可唔可以話我聽.
Latte, 又名臭TE或臭喵

洋房

不如用原始o的方法, 用牛骨去黑眼圈, 又平!

民房

laser 好d

原文章由 veronna 於 08-5-21 13:28 發表
好想整走對熊貓眼. 太多呢D咩光咁. 都唔識分.........

有冇人試過以上既方法去到黑眼圈? 可唔可以話我聽.

禁止訪問

回覆 #1 middlewoo 的文章

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 heichunmum 於 08-5-21 18:24 發表
本人在美容業工作多年,Laser center,中醫美容院都做過,但我告訴你,Laser IPL都不能有效去除黑眼圈,因為黑眼圈多數是受到身體質素同血液循環影響,所以你一定要作息定時,不太操勞,肝開竅於目,所以眼部問題要多注意肝臟的保護, ...

艾炙是甚麼來的? 那兒可以做? 貴嗎?

我聽過人地話針灸都可以, 不過又係唔知邊度做好. 有冇好介紹?

伯爵府

原文章由 Nic媽 於 08-5-21 16:27 發表
不如用原始o的方法, 用牛骨去黑眼圈, 又平!

請問點整呀?

禁止訪問

回覆 #5 veronna 的文章

禁止訪問

大宅

我本身對眼圈跟我超過10年以上. 試過很多搽的. 美容院的. 吃的. 都是效果不明顯.

這回回加拿大本來是學做natual handmade organic soap . / hand cream / skin & body care 制成品. 玩下玩下. 反而無意中溝了唯一一種眼cream出來. 本來只是玩的. 我自己試了一晚. 眼簾上面最黑最難散的黑色部份都在第2天早上起來時淡了很多. 一個晚上就散了7成幾. 好勁. 都幾有趣.

複式洋房

原文章由 heichunmum 於 08-5-21 22:29 發表
艾灸是一些用中藥做成的,透過燃燒時可以溫通血氣,加速血液循環,不過邊度有我就真係唔知,可以自己買返屋企碌,但會有些中藥味

請問係邊可以買呀!唔該提供吓

首頁

尾頁

跳至