跳至

首頁

尾頁

子爵府

我發夢穿左水.....搞一大輪入到醫院已經開左6度....即時試生...
之後就醒左啦...
而家先34W5....仲未足月...好驚會夢境成真呀....

等待驗證會員

我幾個星期前做夢自己生了個囝囝
其實我不知道是囝囝還是囡囡
不過真是發了出來
我估我們太緊張了
正所謂
日有所思
夜有所夢

大宅

好媽媽勳章

我早幾日發夢夢見自己穿左水,但穿左好耐又唔痛又未生得...
bb,你係度做緊乜野???轉定姿態準備出世未呀???
如果家中有個透視鏡,可以睇到bb做乜野,我想我會成日偷窺下bb成度做乜野...

大宅

你好攪笑呀~~

發夢穿左水真係幾驚, 一來生得, 二來不知是否真係, 一定即刻摸摸張床有冇濕, 好似驚自己賴尿咁呀

大家放鬆d~~ 我上一胎都有發d 奇怪夢, 好好笑既....
話說我自己先睡, 睡到咁上下, 爬左起身, 老公問我做咩, 我望住旁邊既bb床說 : 我bb呢? 老公: bb 都未出世, 仲係你個肚裡面. 我沒有理佢, 搵墊我個肚既bb枕頭, 找到後, 心裡想: 咪係度, 你都傻既~~ 跟住就倒頭大睡.....這次我應該屬於夢遊, 不過係床上發生而已~~ haha

原文章由 南瓜車公主 於 08-5-21 22:51 發表
我早幾日發夢夢見自己穿左水,但穿左好耐又唔痛又未生得...
bb,你係度做緊乜野???轉定姿態準備出世未呀???
如果家中有個透視鏡,可以睇到bb做乜野,我想我會成日偷窺下bb成度做乜野... ...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 elmamama 於 08-5-21 23:14 發表
你好攪笑呀~~

發夢穿左水真係幾驚, 一來生得, 二來不知是否真係, 一定即刻摸摸張床有冇濕, 好似驚自己賴尿咁呀

大家放鬆d~~ 我上一胎都有發d 奇怪夢, 好好笑既....
話說我自己先睡, 睡到咁上下, 爬左起身, 老公問 ...

發完個夢,我覺得自己好似渾渾噩噩...初時醒左時真係以為穿左水,可能因為個夢穿水的背景其實就係家中張床發生...

哈哈~~~but你個夢/夢遊真係好搞笑&得意~
最搞笑係你老公應你個bb重係你肚度,而你就走左去搵枕頭~
你老公第2日有沒有同你講番你晚上搵bb ge事呀???佢知唔知果時其實你重係訓緊覺家???

禁止訪問

等待驗證會員

原文章由 elmamama 於 08-5-21 23:14 發表
你好攪笑呀~~

話說我自己先睡, 睡到咁上下, 爬左起身, 老公問 ...

你個夢很有趣
其實都對的
我們應該要放鬆點
但又時真是很難控制自己

首頁

尾頁

跳至