跳至

首頁

尾頁

大宅

阿B開始鍾意睇電視, 仲睇到眼定定咁, 可能每當我地食晚飯既時候, 我地會將佢放係張椅度對住部電視, 所以攪到佢鍾意左啦, 有時遮住唔比佢睇, 佢就係度

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章 睛靈勳章

我阿B都鍾意,坐親梳化抱住佢,佢都會"偷望"電視~~但唔好俾佢睇咁多呀,研究話會影響BB社交能力的發展架!!!

原文章由 markluk 於 08-5-22 10:19 發表
阿B開始鍾意睇電視, 仲睇到眼定定咁, 可能每當我地食晚飯既時候, 我地會將佢放係張椅度對住部電視, 所以攪到佢鍾意左啦, 有時遮住唔比佢睇, 佢就係度 ...

大宅

我BB都很喜歡看電視,由其係廣告時間,花花碌碌 ,有時候鍾意看英文節目,小朋友及公仔做節目, 目不斜視。

大宅

原文章由 peachcreamy 於 08-5-22 10:25 發表
我阿B都鍾意,坐親梳化抱住佢,佢都會"偷望"電視~~但唔好俾佢睇咁多呀,研究話會影響BB社交能力的發展架!!!

影響BB社交能力的發展咁嚴重呀, 我都係唔好比咁多電視阿仔睇囉, 不過因為我地要食飯先放低佢係椅仔睇電視姐, 但下午阿媽湊阿仔時都成日抱住佢睇 :;pppp:

民房

我BB都係咁,都不知点算好

原文章由 markluk 於 08-5-22 10:19 發表
阿B開始鍾意睇電視, 仲睇到眼定定咁, 可能每當我地食晚飯既時候, 我地會將佢放係張椅度對住部電視, 所以攪到佢鍾意左啦, 有時遮住唔比佢睇, 佢就係度 ...

民房

假期自己揍一定唔會比佢睇,但平日奶奶揍真係控制唔到

伯爵府

醒目開學勳章

我習慣係廳到就會開電影, 阿b連食奶都要睇 但我試過閂咗電視, 阿b都係望住電視機 唔知阿b睇咩

大宅

可能阿B唔係睇電視, 只係見到畫面花花碌碌, 好奇地先望住電視機

伯爵府

醒目開學勳章

咁我都電視吸引咗好多年啦 阿b對魚魚都有興趣架
原文章由 markluk 於 08-5-23 14:41 發表
可能阿B唔係睇電視, 只係見到畫面花花碌碌, 好奇地先望住電視機

大宅

原文章由 mikecherry 於 08-5-23 14:25 發表
假期自己揍一定唔會比佢睇,但平日奶奶揍真係控制唔到

ME TOO AR

大宅

我細仔都好鐘意睇電視架~佢同哥哥睇Thomas and friends.....hee
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

首頁

尾頁

跳至