嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

幾星期前買左chixxo部7折既驅蚊機,用左幾星期要換電,一換之後,部機就有wee wee聲!打電話去問,話要拎去睇睇.......

乜咁易壞架?激c我啦!

大宅

驅蚊機易唔易壞我就唔清楚,但佢的功效我都一直懷疑,我會選擇用蚊貼/搽蚊膏...

大宅

其實都幾work架!部機一壞左,囝囝即刻又有蚊"爛":;pppp:
原文章由 Lamui 於 08-5-21 17:15 發表
驅蚊機易唔易壞我就唔清楚,但佢的功效我都一直懷疑,我會選擇用蚊貼/搽蚊膏...

水晶宮

好媽媽勳章

咁貴都壞....
我部平野日日開足24陌時都仲好work喎

原文章由 aSa豬媽媽 於 08-5-21 22:55 發表
其實都幾work架!部機一壞左,囝囝即刻又有蚊"爛":;pppp:

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

之前有人話 chicco 軀蚊器壞左要退貨.

其實軀蚊器應該冇分大人細路, 係咪?

子爵府

原文章由 patpat234 於 08-5-22 00:43 發表
咁貴都壞....
我部平野日日開足24陌時都仲好work喎

請問你用緊邊隻牌子呀??

水晶宮

好媽媽勳章

呢隻

原文章由 豬BBBB 於 08-5-22 10:38 發表

請問你用緊邊隻牌子呀??
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

哈哈!係邊度買架?但我個係囝黎喎!kitty好似唔多夾佢!
原文章由 patpat234 於 08-5-22 12:36 發表
呢隻
file:///C:/DOCUME%7E1/PATHIN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/PATHIN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg
file:///C:/DOCUME%7E1/PATHIN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-scr ...

大宅

畀面勳章

我買左個係piyo piyo鴨仔.

大宅

原文章由 patpat234 於 08-5-22 12:36 PM 發表
呢隻
file:///C:/DOCUME%7E1/PATHIN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/PATHIN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg
file:///C:/DOCUME%7E1/PATHIN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-scr ...

係邊到買架!好靚呀幾多錢?

首頁

尾頁

跳至