跳至

首頁

尾頁

大宅

星期一在仁安搵洗世源做完OSCAR,到今日星期四都未有報告,等到我好心急啊!

當日一入去照第1次照唔到,醫生叫我去一去TOILET 再照,15MIN 後終於擺o岩POST 了,照到頸皮2.3mm,身長6.85cm,個醫生好cool ,咩都唔講,只係print左張bb既則面相俾我地,從相中我地自己睇到bb既鼻骨,不過當時醫生提都無提到 問佢2.3mm有無問題,只係好cool咁答:猛車邊啦,抽埋血睇下點先~~~就係因為佢咁講:我呢幾日都處於非常擔心既狀態:-( 。

各位在仁安做oscar 既mami,請問大家你地幾多日有報告呢?

複式洋房

I did it on Monday and received phone call on Thursday afternoon.

原文章由 ptu 於 08-5-22 11:58 發表
星期一在仁安搵洗世源做完OSCAR,到今日星期四都未有報告,等到我好心急啊!

當日一入去照第1次照唔到,醫生叫我去一去TOILET 再照,15MIN 後終於擺o岩POST 了,照到頸皮2.3mm,身長6.85cm,個醫生好cool ,咩都唔講,只係print ...

男爵府

我都係星期一喺仁安做完。

醫生幫亞b照側面時,我醒唔起問佢關於鼻骨嘅野。
佢度左3次頸皮,都係2.1mm,佢講左一句:「都屬於正常範圍嘅!」

我估聽日會有消息。

洋房

原文章由 ptu 於 08-5-22 13:58 發表

當日一入去照第1次照唔到,醫生叫我去一去TOILET 再照,15MIN 後終於擺o岩POST 了,照到頸皮2.3mm,身長6.85cm,個醫生好cool ,咩都唔講,只係print ...

我嘟係冼e生幫我做oscar o架,佢係好cool o架,我就5月6號做咗响尖沙咀,做完姑娘話1星期內有姑娘電話覆,我過咗3日左右就有通知,你應該好快就有了,唔使擔心,一定冇事既

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

ptu

快D整翻幅相la,好似好神秘呀

如果我冇記錯,照咗oscar 4天後先至有電話報告report呀,不過照oscar當日,阿冼已經同咗我講一切正常,所以我都冇話好心急等電話囉。

你一定會順順利利架,放心la......

大宅

唔該晒咁多位MAMI 既回覆呀!

我諗我都係俾冼醫生嚇一嚇既姐,佢當日話最好唔OVER 2.5mm, 咁我2.3mm所以就好驚了...再加上佢既語氣,所以攪到呢幾日都LAW LAW LUEN~我知,我應該要有信心先得既

大宅

唔駛擔心,我上星期六度,醫生話2.3,佢話2.5之內都係正常範圍,起初我都有啲擔心,尋日驗血報告都出左,證實一切正常,我都放下心頭大石喇!

大宅

恭喜晒呀...我上星期都出左REPORT 了...屬低風險....真係放下了心頭大石

大宅

恭喜晒呀...我上星期都出左REPORT 了...屬低風險....真係放下了心頭大石

大宅

想問..係仁安做oscar 要幾錢..

大宅

畀面勳章

around 1600

大宅

仁安做oscar 收$1650
結構超聲波就$1600

原文章由 EIBB 於 08-6-3 22:11 發表
想問..係仁安做oscar 要幾錢..

首頁

尾頁

跳至