懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

我第一胎, 見佢介紹好似好好, 我都想知有無媽咪用過覺得如何.
不過我就唔喺香港買, 因為太貴了! 成千八蚊個.....

要BB沖上雲霄, 努力中!我呢個仔呀玩就最叻!

禁止訪問

禁止訪問

我都想知

洋房

我而家18weeks 5 days 都用緊, 但係唔知得唔得. 我都係聽之前用過既人講過話几好, 用左之后bb真係好湊左!!
lokyee129 該用戶已被刪除

男爵府

hehee... 我喺外國買唔使一千蚊!!!
啱啱買咗, 等老公攞返嚟!
如果喺美國買就大概千二蚊, 都抵過香港好多 , 所以我買咗.
如果名位準mama真係想試, 可以search下架!

男爵府

如果真係好湊啲, 我又唔介意俾啲錢嚟試呀!
佢個website真係講到好好, 我老公仲好笑, 佢話: 唔係講到咁您邊度會買呀, 咁貴!!
不過俾我搵到唔使一千蚊就有嘅時候佢就話: 咁試下都好嘅....
所以買咗lu....

原文章由 rubbinma 於 08-5-21 23:20 發表

我都好想知,其實我家姐有用,亞b又真係好乖好易"嗅",食飽瞓,瞓飽自己玩,只係肚仔餓同埋尿片濕先會喊吓,真係好低錫!唔知係咁啱,定係真係babyplus有用,所以我想統計吓!佢個網頁d用家講到好好咁ga wor! ...

大宅

我都係聽有用過既媽咪話BB真係乖d,食飽就訓,訓飽就食,好容易湊~ 所以,我就買左個二手等18wks既時候試下~

男爵府

您咁快就買定喇!!
二手要幾多錢呀?

原文章由 momo814 於 08-5-22 12:13 發表
我都係聽有用過既媽咪話BB真係乖d,食飽就訓,訓飽就食,好容易湊~ 所以,我就買左個二手等18wks既時候試下~

男爵府

您咁快就買定喇!!
二手要幾多錢呀?

原文章由 momo814 於 08-5-22 12:13 發表

首頁

尾頁

跳至