嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問各位0/3 門欄, 有鐵和膠兩種, 其實邊種好D?

大宅

我諗膠好d, 因為鐵太重, 如果萬一跌落嚟咪dup到阿b!

男爵府

thx a lot!.....any more comments from other moms ?? thx....

別墅

I am now using the plastic one, and I think it is quite good.

原文章由 freshmom 於 08-5-22 14:37 發表
thx a lot!.....any more comments from other moms ?? thx....

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 freshmom 於 08-5-22 13:23 發表

我都想買, 但未決定買邊隻...除左0/3 之外, 仲有冇邊隻好呢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

0/3 膠門欄好好用架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

我諗視乎你既門有幾闊,鐵嗰隻比較細,膠嗰隻大啲,我本人因厨房度門比較窄,只可以用鐵嗰隻,都okay,用咗3年都好好。個仔成日好大力咁撞個閘都冇甩出嚟。嘻嘻!

男爵府

熱血勳章

我今日係永安都買左膠果隻, 要買就快d啦, 因為佢而家做緊8折, 原價$469, 而家8折左$37x咋.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我用緊膠 ... 幾好 , 唔錯無大問題 !

原文章由 freshmom 於 08-5-22 13:23 發表

大宅

係呀...我都叫左我老公去買...
平好多呀~~
原文章由 Wing(婷婷媽咪) 於 08-5-22 22:21 發表
我今日係永安都買左膠果隻, 要買就快d啦, 因為佢而家做緊8折, 原價$469, 而家8折左$37x咋.

首頁

尾頁

跳至