母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位媽咪,知唔知道邊到有平的餵奶bar 買呀?
:-D

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 Tsun~Tsun 於 08-5-22 01:13 發表
請問各位媽咪,知唔知道邊到有平的餵奶bar 買呀?

http://www.hk-bfmoms.com/shop/index.php?cPath=22&osCsid=f1d710002cb020274e33881ac033bc1e

呢間算唔算平呀?我之前幫過佢買,都幾好架

大宅

係咪一定要綱上買的?我想睇下個樣呀...有無地址呀?唔該!!Thanks a lot!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 Tsun~Tsun 於 08-5-22 13:43 發表
係咪一定要綱上買的?我想睇下個樣呀...有無地址呀?唔該!!Thanks a lot!!

佢業餘架...果時我地約係麥當當,咁我拎住入洗手間試,佢會拎多一兩個碼比你試,因為生完谷奶會唔同左size,驚估錯

大宅

i see....唔該晒!!

大宅

i see....唔該晒!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我去旺中間大肚婆衫舖度買, $50一個, 咁既價錢唔可以要求太高, 不過都算ok.

唔好去媽媽世界, 如果唔係用永安張 coupon同埋試新野, 我都唔幫襯, 因為就算係新 bra , d cup 位摷既, 洗左仲衰... 買一送一, 扣埋 coupon $140有2個, 當試新野就算.

護協仲衰, $30, 送都唔好用, 後面個扣刮肉, 前面都扣唔實... 我未著過就洗左一次, 一睇做乜成塊爛布咁... 果個牌子好似永安都有.

大宅

旺角中心嗎?幾多樓呀?有無款選擇呀?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊