美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人用過CHANEL既粉餅, 想TRY TRY, 而家用緊liquid + loose powder, 但想方便d, 會浮粉同好厚嗎?
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

珍珠宮

Few years ago, I used CHANEL two-way cake foundation. I dicovered that it is too dry for my skin. However, in these few years, I start to use YSL two-way cake foundation or liquid foundation, and I think YSL is better.

原文章由 cy_cheung 於 08-5-22 14:35 發表
有冇人用過CHANEL既粉餅, 想TRY TRY, 而家用緊liquid + loose powder, 但想方便d, 會浮粉同好厚嗎?
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

唔該晒~等我去YSL睇睇先~~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

首頁

尾頁

跳至