親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人住過呢間酒店, 請評價,
因本人想帶小朋友去歡樂谷玩兼住1晚

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

原文章由 曲曲 於 08-5-22 12:20 發表
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1084440&extra=&page=1

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1175662&page=1&extra=page%3D1#pid19509718

我想平平地去玩2日1夜
4大人2小童

唔 ...

我就去歡樂谷(2大2小)

大宅

我住過 歡樂谷-城市客棧, 2大1小.
間房好細, 但都算很乾淨,
酒店內只有一間餐廳, 我只吃過自助早餐但真係麻麻,
只有蛋,弼,包等好少嘢揀.除左餐廳外冇其他設施.
5分鐘可到歡樂谷, 附近有便利店, 很方便
2 佰幾蚊晚 如要求唔高只用作休息一晚都 o.k. 嘅.

大宅

原文章由 SUISUIBEBE 於 08-5-22 15:10 發表
我住過 歡樂谷-城市客棧, 2大1小.
間房好細, 但都算很乾淨,
酒店內只有一間餐廳, 我只吃過自助早餐但真係麻麻,
只有蛋,弼,包等好少嘢揀.除左餐廳外冇其他設施.
5分鐘可到歡樂谷, 附近有便利店, 很方便
2 佰幾蚊晚 ...

HI SUISUIBEBE,

THANK YOU,

另一間城市客棧-------世界之窗,

吾知好唔好呢

大宅

冇住過, 但外觀好似靚D,同埋好似係世界之窗入面.
其實主要睇你要去歡樂谷玩定係世界之窗玩.
如果有小朋友當然揀間就腳D嘅酒店, 夜晚玩夜左返酒店都方便D.

伯爵府

房細細, 但好新下, 用二百幾元, 有90分的.

原文章由 kelly2111999 於 08-5-22 15:17 發表

HI SUISUIBEBE,

THANK YOU,

另一間城市客棧-------世界之窗,

吾知好唔好呢
星期五是無飯主婦日

大宅

thank you

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至