自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=1876143

點解有d咁0既人以為自己咩都0岩晒架!

子爵府

原文章由 doll 於 08-5-21 16:26 發表
http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=1876143

點解有d咁0既人以為自己咩都0岩晒架!

I like the restaurant very much. I think I will try. Their services is soooooooo good. If I were the restaurant manager, I would give her a dirty look. They were very polite Just the customer is crazy.

侯爵府

人地明明講明, 8點要交枱, 自己唔守遊戲規則仲響到大條道理, 真係好野, 真係唔好同人講有讀過書, 唔明佢 D 朋友當時點解可以認同佢, 唔叫佢交返張枱出黎!!!

不知所謂!

大宅

呢個女人都有病o既! 以為自己畀左錢就大晒嗎?

男爵府

環保接龍勳章

真係不知所謂,開支酒就大晒咩?本來人地最初都係信佢啫,佢仲要話人地蠢,咁都俾張檯佢.

別墅

唉…乜依家D人咁架。明明自己唔啱,都可以咁講人地!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

呢個女人有被虐待狂?!
寫d 咁既野明比位人鬧自己啫?
都係野蠻女人一個!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢都打橫黎得好緊要喎, 人地個經理真係好好禮貌啦.佢仲講到自己無錯,仲好大體咁. 做著佢生意真係攞命呀.

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

係囉!人地都Offer 另一個位比佢,
佢死話要飲埋啖酒唔肯轉,
又唔比番個位人,呢d 女人無理取鬧。

原文章由 FA8866 於 08-5-21 16:54 發表
佢都打橫黎得好緊要喎, 人地個經理真係好好禮貌啦.佢仲講到自己無錯,仲好大體咁. 做著佢生意真係攞命呀.

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

人地都講明要幾點交枱架啦,都仲係要咁野蠻
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

乜而家D人咁LONG LAI
繼美心LONG LAI 港女, 國泰名牌手袋港女後
又一經典, 唔好再賴內地人, 而家D港人質素都每況愈下

子爵府

e+ d人係咪太無聊,太空虛,所以要出街玩人,以留難別人為樂呢????

侯爵府

佢仲要話唔想留難人, 但又特登 lai 死唔走...
真係好野... 我諗, 佢真係有心理問題...

可能佢見 book 位果班係明星, 所以特登玩野

原文章由 麟媽媽 於 08-5-21 16:57 發表
係囉!人地都Offer 另一個位比佢,
佢死話要飲埋啖酒唔肯轉,
又唔比番個位人,呢d 女人無理取鬧。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

無理取鬧..............有錢唔係大晒架..

侯爵府

真係O咀
自己錯先都可以理直氣壯講自己點o岩mouth:
學其中一個留言話齋,高登起佢底就o岩架喇:;pppp:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

又一不知所謂的港女,以為有錢大晒,佢有無睇過美心港女單`野嫁,妳實會比人罵飛起~~~

大宅

好媽媽勳章

點解會有啲人咁厚面皮ga

子爵府

真係勁搞野, 甘o既人都有:;pppp:

首頁
12345...6

尾頁

跳至