自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

打爛左既係 website中 visions 果條banner入面最左手邊高身d果個 ......

http://www.shopworldkitchen.com/index.asp?pageid=240&b=15

好擔心呀 ....................

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 gion 於 08-5-23 00:27 發表
打爛左既係 website中 visions 果條banner入面最左手邊高身d果個 ......

http://www.shopworldkitchen.com/index.asp?pageid=240&b=15

吉之島好似好易買架?呢隻好難架?成日都見到咁上下架....你可以打去家品部問左佢有無先

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

係呀, 我幾年前成日o係屯門間吉x島見到呢個系列, 不過唔肯定係咪高身o個個, 但o係而家行太古o個間就唔多覺眼.
尤其是佢而家裝修緊. 其實呢個煲好唔好用? 我覺得幾重....

男爵府

我見過千色店有得買~!!!但都唔平,話時話好唔好用???

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

原文章由 gion 於 08-5-23 00:27 發表

連美國都話 Vision 條 Line 係冇再出
可能都真係幾難搵!
我已經幫你搵過好多 US 既 site
都搵唔到..
BTW, 個 size 係 3.5 Liter or 3.7 Quart

(Source from: link)
Vision cookware was originally manufactured by Corning, which has sincewent through Chapter 11 Bankruptcy and emerged as a privately held company called World Kitchen - LLC. World Kitchen currently has business units that manufacture such well-known and well-respected brand names as Corning Ware, Pyrex and Baker’s Secret. Although the cookware is still for sale, a good number of published reports state that the cookware is not being manufactured anymore in its original design.

Where to purchase:
Some pieces with the Vision cookware name can still be purchased online but if you want used cookware, it is best to look for used cookware on sites such as e-bay and Amazon as well as auctions, flea markets and garage sales.

[ 本文章最後由 KCKmom 於 08-5-23 02:58 編輯 ]

伯爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

吉之島好似見過

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係吖~ 我見過千色店有.............

原文章由 ∼星子∼ 於 08-5-23 02:02 發表
我見過千色店有得買~!!!但都唔平,話時話好唔好用???

伯爵府

熱血金章 大廚勳章

我個都係千色店度買. 應該有 discount.

原文章由 1928mickey 於 08-5-23 08:36 發表
係吖~ 我見過千色店有.............

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

永安都有得買

男爵府

永安應該有........而家到25日........佢地做緊大減價.........快d去睇吓喇.

男爵府

唔使 永安有得買...你入去佢個網
http://www.wingonet.com

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

好多謝你地呀!!!!
至少我E家知道響邊d地方有機會買番.

個煲係朋友借比我用既
我覺得麻麻地啦
因為佢好"先"手,我之前已經成日擔心有一日會整爛,估唔到尋晚洗煲時真係"先"左落個SINK度中間爛開 :cry:

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 gion 於 08-5-23 10:57 發表
好多謝你地呀!!!!
至少我E家知道響邊d地方有機會買番.

個煲係朋友借比我用既
我覺得麻麻地啦
因為佢好"先"手,我之前已經成日擔心有一日會整爛,估唔到尋晚洗煲時真係"先"左落個SINK度中間爛開 :cry: ...

頭先我幫你睇過啦,cwb sogo有呀,係康寧專櫃,同你show既三件套裝一樣的,可單賣,$295

首頁

尾頁

跳至