跳至

首頁

尾頁

大宅

沙田一田百貨公司 (即以前西田百貨) 29/5 - 2/6 大減價. 奶粉減價會响29/5:

BEANSTALK 大仔: $145
明治大仔: $145
森永大仔: $130
和光堂: $118
得閒就去掃貨啦

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

Thank you for the information!

我路過喳....亞仔食緊A+, 但聽完大家講, 都想遲D幫佢轉! 請問係咪一罐 900g

原文章由 LittleEggBB 於 08-5-22 23:42 發表
沙田一田百貨公司 (即以前西田百貨) 29/5 - 2/6 大減價. 奶粉減價會响29/5:

得閒就去掃貨啦 ...

大宅

我昨日去永安, 想買奶粉, 但佢話冇哂貨, 宜家d野真係好貴......減左價都唔平

原文章由 LittleEggBB 於 08-5-22 23:42 發表

得閒就去掃貨啦 ...

大宅

如媽,哲哲食森永的,依家森永新裝一罐得850g咋~:;pppp: 不過唯起都平過A+啦~而永安都做緊減價呀,做到25/5咋~
原文章由 fishmum 於 08-5-23 08:25 發表
Thank you for the information!

我路過喳....亞仔食緊A+, 但聽完大家講, 都想遲D幫佢轉! 請問係咪一罐 900g

[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

fishmum:

一罐係得900g, isaac 6日食一tin

原文章由 fishmum 於 08-5-23 08:25 發表

大宅

明治而家新裝一罐得850g咋!

男爵府

係呀, 明治新裝得850g咋, 有冇人知永安大減價賣幾錢?唉, 的野貴晒 , 的錢越黎來越唔見使

大宅

係大罐裝, 我食緊明治, e家一罐 得850g咋.

大宅

原文章由 ling_piglet 於 23/5/08 08:58 AM 發表
如媽,哲哲食森永的,依家森永新裝一罐得850g咋~:;pppp: 不過唯起都平過A+啦~而永安都做緊減價呀,做到25/5咋~

Hi Ling,

How much is it from Wing On ? My daughter also drinks Morinaga.

J.Kong

大宅

6日食一tin, 唔怪得 issac 咁大隻啦.

原文章由 isaacim 於 08-5-23 08:59 發表
fishmum:

一罐係得900g, isaac 6日食一tin

大宅

森永做緊$130 per tin, 不過冇貨, 下星期一田都 on sale 都係130 per tin

快去入貨, 不過我要番工...

littleeggbb, 係啦佢係一個有大肚腩的bb

原文章由 J.Kong 於 08-5-23 11:19 發表

Hi Ling,

How much is it from Wing On ? My daughter also drinks Morinaga.

J.Kong

[ 本文章最後由 isaacim 於 08-5-23 12:12 編輯 ]

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我剛剛喺Re-on訂咗8罐明治大仔$1200

大宅

我上個月訂購$1120, 乜re-on 加左價? 永安可以訂貨, 我會再入貨($130 per tin)

原文章由 coco209 於 08-5-23 12:12 發表

大宅

我係路人甲

小ben 食緊 s 26 既 3 號仔, 都要$128一罐, 真係同日本奶粉一樣價.

男爵府

係呀, 我岩岩都係re-on入左貨, 要 $1,200箱 , 等我今晚都去永安訂番兩箱至得.......

原文章由 isaacim 於 08-5-23 14:15 發表
我上個月訂購$1120, 乜re-on 加左價? 永安可以訂貨, 我會再入貨($130 per tin)

大宅

咁有冇媽咪知道永安買bean stalk幾錢呀?
原文章由 碟碟 於 08-5-23 14:59 發表
係呀, 我岩岩都係re-on入左貨, 要 $1,200箱 , 等我今晚都去永安訂番兩箱至得.......

大宅

得閒就去掃貨啦 ...

係???? 哈哈.....到時look look先
Thanks!

大宅

我入左16罐森永 - - - $130/罐, TOTAL $2080.00...

原文章由 tinajapan 於 08-5-24 11:40 發表

係???? 哈哈.....到時look look先
Thanks!

男爵府

畀面勳章

原文章由 coco209 於 08-5-23 12:12 發表

我係卓悅訂8罐明治大仔$1160

[ 本文章最後由 maytsem 於 08-5-27 11:46 編輯 ]

大宅

我今朝朋友都幫我訂左 1 箱 森永,$130 each 好抵呀

你地都唔好"執輸"呀.

首頁

尾頁

跳至