自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

原文章由 ha8mo 於 08-5-23 10:58 發表
http://the-sun.on.cc/channels/news/20080523/img/sn06052305_big.jpg

本港嬰兒奶粉短缺問題仍持續,為了應付需求,有奶粉生產商專程從外地空運十三萬罐嬰兒奶粉來港救急,昨日已悉數抵港,另由下月起每月增加總銷售額兩 ...

可能香港好多媽咪轉左食第 2 , d 牌子..佢先大大聲..話加多 d 貨姐...又唔見佢話減價!!!!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

佢加到咁貴,我都plan緊同囡囡轉食森永。雖然我都識人係藥房做,話同我留但如果食森永ok我連呢d都唔要喇。

珍珠宮

好媽媽勳章

我仔上星期差不多食曬a+4,去西貢幾間藥房問都無貨,去埋萬零,屈神都無曬貨,老公出出面旺角萬零,屈神搵都無貨.....最後比多幾廿蚊買a+3頂住先.......
如果唔係個仔食慣左a+,晚晚林訓都要食支奶先肯訓我都唔買佢.............:;pppp: :;pppp: :;pppp:

男爵府

我個女食森永大仔,未試過缺貨喎,我次次都買定8罐存貨,尋日永安大減價$130罐咋 初生bb既家長最慘,一定要買一號奶粉,而且加幾多都要比佢搶,唔通bb唔飲奶咩,大少少既bb就可食粥/飯,或轉飲其他奶類,唔駛比佢搶錢

[ 本文章最後由 vic-wing 於 08-5-23 17:06 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

:;pppp: 有貨又點姐..俾D大陸水貨客掃曬啦:;pppp: 琴日係藥房先見到又有水貨客掃A+2,3

男爵府

大宅

我次次買都話 : 無 / 得一罐
點解呀 !!!!!!
搞到我成日要搵奶粉 !!!!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有貨都會比大陸團一箱箱掃哂

禁止訪問

子爵府

多多都冇用啦,邊夠人搶,我地就一兩罐咁買,
唔知點解人地可以一箱箱咁買0既

大宅

買奶粉買到發火,我都已經同BB轉咗和光堂1個月啦。

首頁

尾頁

跳至