懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

我而家剛好27Week.
昨晚睡前小便後, 發現紙巾上有血 (像月經last day 份量),
而今天早上小便也有, 怎算 ?? 好驚呀 ??

應否立即入院呀??

子爵府

快d去睇急症啦!!

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

去 A&E, 會立即幫你照 US, 聽BB心跳, 如果冇事, 再睇返自己醫生會安心D, 因為政府要轉介才可開安胎藥給你. 睇返自己醫生又要BOOK, 所以都係去返 A&E 聽左BB心跳安心點!!

民房

我打去我的私家問吓先 !

大宅

樓主應該第1時間去左睇急症先,檢查過冇事先去睇返私家,因為見紅唔係小事喔

民房

回覆 #1 hinhofion 的文章

知道!! 而家番緊工都冇晒心机 ~ 唉 ~~

禁止訪問

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

份工對你重要或是BB生命緊要呢?公司冇左你係not倒閉,but BB's life may be lost if you do not make a good checking for protecting your BB.
原文章由 II729 於 08-5-23 11:51 發表
知道!! 而家番緊工都冇晒心机 ~ 唉 ~~

男爵府

妳快d去急症啦~ 我果時35週又係好似妳咁, 有少少粉紅, 都諗係諗住入醫院check一check, 點知一搏機, 醫生話我官縮好勁, 作緊動, 但我少少感覺都冇~~
希望妳冇野啦~~~ 快d去check check啦~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

首頁

尾頁

跳至