自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問有冇媽咪食過白兔牌Hythiol-C美白去斑丸呢....?

掂唔掂呀....? 唔該分享吓.....

公司有同事会去日本...想叫佢在日本幫我買....有冇人知相差幾多?

糸咪新出左加強版...? 同普通版的包狀有乜分別....?(上綱睇得一隻銀色)

怕同事去到曰本会買錯.....請指教

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 EE媽咪 於 08-5-23 16:23 發表
請問有冇媽咪食過白兔牌Hythiol-C美白去斑丸呢....?

掂唔掂呀....? 唔該分享吓.....

公司有同事会去日本...想叫佢在日本幫我買....有冇人知相差幾多?

糸咪新出左加強版...? 同普通版的包狀有乜分別....?(上綱睇 ...

加強版係銀色的日本賣4xxx yen
普通版係紅白的色賣1980 yen

別墅

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 talkymum 於 08-5-23 16:39 發表
我食左好似兩年幾.我本身好白.d班好現.早幾年開始有賀爾蒙班(即是老人斑).好驚.又彩光.又激光.又食Hythiol-C.又飲honey.呢幾年無出新既老人斑.成個人都好白.去做facial d 美容師都話我keep得好.食左咁耐hythiol-C.剛 ...

你係食普通版定加強版....?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係米只係塊面白ga ja, 手腳身體會唔會白呢 ?

大宅

原文章由 jh724724 於 08-5-24 15:10 發表
有個男性朋友食過普通版,真係白咗,不過佢好有心機食,每日6粒,已經食咗半年.不過佢食唔係因為要美白,而係飲完酒用嚟解頭痛.

如果無記錯的話,香港普通版賣三佰幾一樽180粒,而日本就由1780円起,間間藥房唔同,有D藥房有 ...

請問為何你和你個男性朋友都要每天食來解酒呢??難道你們每天都要飲很多酒的??

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我面都有好多好細粒既雀斑, 用左唔同既咩美白skin care都唔
work, 想問食幾耐先見到效果 ?同埋食左無班後停食d斑會唔會出番 ? 請分享一下.

首頁

尾頁

跳至