嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問有冇媽咪在以下集團為bb打針? 意見如何? 會員價$5,500,抵嗎?

http://www.kinetics.hk/download/paedi%20vaccine_back1.pdf

民房

我bb在這間打針 (一年前join package).尚欠一枝就打完.
我覺得好處是 Join package 抵D,唔須要等好耐.
唔好既係,因為打咁多枝針,所以每次去打針既醫生未必同上次一樣.呢樣唔知你mind唔mind.同埋如果去兒科醫生打針,你可以問其他野or check下bb.如果去呢到就只係打針無得問其實野同check bb. 
另外如果打完針有問題打電話問,佢地都ok,幾好.

男爵府

原文章由 Kalyn 於 08-5-23 15:56 發表
我bb在這間打針 (一年前join package).尚欠一枝就打完.
我覺得好處是 Join package 抵D,唔須要等好耐.
唔好既係,因為打咁多枝針,所以每次去打針既醫生未必同上次一樣.呢樣唔知你mind唔mind.同埋如果去兒科醫生打針,你可以問其 ...

想問預約左, 去到係咪要等好耐先有得打 ? 有冇發燒藥水比 ?

民房

原文章由 bvbb 於 08-5-23 17:40 發表

想問預約左, 去到係咪要等好耐先有得打 ? 有冇發燒藥水比 ?

如果當時無人,你去到就即刻打.如果有人打緊,就要等一陣.不過我試過最耐等過約4-5個字(當時係星期六下午,我之前有2個小朋友打針),我覺得等既時間OK.
第一次打時沒有比發燒藥水,不過我有問佢地,佢地都有比.
之後次次去唔問都比. 

大宅

請問會員價$5500係咩會員?因為我打電話問,佢地話$5800?!

伯爵府

原文章由 aw200510 於 08-5-24 16:08 發表
請問會員價$5500係咩會員?因為我打電話問,佢地話$5800?!

你比個e-mail address我,我send佢個promotion poster比你啦!

大宅

原文章由 KK-BB 於 08-5-25 00:23 發表

你比個e-mail address我,我send佢個promotion poster比你啦!

Please send to [email protected]
Thanks!!

民房

可唔可以send比我, thanks!
[email protected]

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 aw200510 於 08-5-24 16:08 發表

我呀仔剛打完亦都join package($5800),
$5800 係包水荳針
$5500係唔包水荳針,會員價係指要列印張promotion poster比姑娘做登記.
我係20号打針,都係約時间,去到因呀仔食完奶奶一陣,所以姑娘叫我等15分鈡先,因驚食輪狀病毒時嘔,D姑娘都好好人,又教我怎樣抱呀仔比医生打肶肶,都係哭一兩聲 就停,而呀仔就好似好鈡意食輪狀病毒支葯啦!因為姑娘話係甜甜地! 打完針就會比回針盒你,等你可以知到打了什麼名的針,得過知字,都OK啦!有一支退消藥比,好彩回家有小小小消,冲過凉,係冷氣房一陣就和平時一樣啦!

別墅

請問可唔可以send張promotion poster 俾我呀? 我都想係到打針呀?

[email protected]
http://hk.myblog.yahoo.com/elsa-manfred

民房

Pls send it to [email protected]. Thank you.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

PLEASE SEND [email protected]
Thanks

首頁

尾頁

跳至