論盡家傭

跳至

首頁
12345...18

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

繼BBQ及日本放題後,我地為食兵團今次向豪華大排檔出發..

食魚翅海鮮宴, 如有興趣可入黎報名,日期容後再訂.
註: 日期確定後,報名者要落訂的,請勿放飛機,謝謝!!

日期: 待確定 - (如無意外會在星期六)
時間: 晚上

地點: 跑馬地大排檔-魚翅海鮮

報名:

FA8866 (2A)

[ 本文章最後由 FA8866 於 08-7-7 11:46 編輯 ]

公爵府

2008年06月14日(星期六)巴西燒烤
報名:

1.FA8866 (1A)

大宅

原文章由 FA8866 於 08-5-23 19:05 發表
報名:

2.我可以參加嗎? 鬼婆 ( 1A )
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

公爵府

報名:

2. JHmami (1A)

男爵府

談談情訴訴苦僱主巴西燒烤

報名:

3. 060228 (1A....可能帶埋工人+BB)
執著帶來痛苦、學習放下煩惱  

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我可唔可以同埋個女黎呀?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

本來我都諗住同埋工人既,等佢幚手睇住個女,但好似講野唔係好方便

男爵府

送佢地去角位揍BB! FA, 是不是有露天地方?

原文章由 amysnlee 於 08-5-23 19:51 發表
本來我都諗住同埋工人既,等佢幚手睇住個女,但好似講野唔係好方便

別墅

燒烤記得食多d,唔好顧住拍打石油氣罐鬧我喎!

公爵府

原文章由 060228 於 08-5-23 19:55 發表
送佢地去角位揍BB! FA, 是不是有露天地方?

係呀,一半露天,一半室內. 當然可以帶小朋友黎啦.

仲有,如有人帶工人,我地可以計下人數,夠數就訂位時可另訂1/2檯比佢地食,咪我地又可傾計,佢地又可以自在d食下野.

子爵府

醒目開學勳章

報名:

4.winnie_sh(1A)諗緊帶陽光妹就要帶陽光賓...

男爵府

0...可能有大批工人,妳也可以來招募工人架~

原文章由 es0099 於 08-5-23 20:14 發表
燒烤記得食多d,唔好顧住拍打石油氣罐鬧我喎!

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

原文章由 joanthony 於 08-5-23 23:01 發表
報名:

4.winnie_sh(1A)諗緊帶陽光妹就要帶陽光賓...
5. Joanthony (2a+1b), 等我同埋我工人一齊來比你地鑑賞下.. ...

樓下有個類似 "停車場" 既地方, 好多錶位, 不過weekend 成日full, 隔離維景都park得

伯爵府

撞正果日有人來home visit, 如果唔係最近維園一定係我!

我都好想去呀....

公爵府

原文章由 叉燒媽咪 於 08-5-24 00:30 發表

樓下有個類似 "停車場" 既地方, 好多錶位, 不過weekend 成日full, 隔離維景都park得

離下題先,叉燒媽咪,點解您張相要油左隻眼既??好搞笑.

公爵府

原文章由 mylulu007 於 08-5-24 00:39 發表
撞正果日有人來home visit, 如果唔係最近維園一定係我!

我都好想去呀....

伯爵府

我唔制呀, 對kids 要考試冇得嚟

公爵府

好媽媽勳章

報名:

5. ellawyc (2A+1B) 考慮同唔同工人一齊黎..

男爵府

....我係做ADMIN架~~

報名:

5.Joanthony (2a+1b), 等我同埋我工人一齊來比你地鑑賞下..
6. ellawyc (2A+1B) 考慮同唔同工人一齊黎..

[ 本文章最後由 060228 於 08-5-24 09:03 編輯 ]

首頁
12345...18

尾頁

跳至