美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

掂唔掂?用幾耐見效?

別墅

我有用呀~
用左幾日已經開始見到DD啦~
我而家同左2個幾禮拜啦...
對腳由節瓜變到有返D線條啦....

大宅

我用左半個月, 淨係擦手臂, 好似有d效...

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

你一支可以用幾耐?

原文章由 Melody_Che 於 08-5-21 16:06 發表
我用左半個月, 淨係擦手臂, 好似有d效...

複式洋房

回覆 #2 REXPIU 的文章

去肚腩得唔得?係咪打圈卒?

複式洋房

I tried for 3 days, quite comfortable while you applied with cooling effect...really effective to relieve your big tummy!!

I think it may take much effective if using some appliance such as 超音波X入儀, anyone could suggest any band or comment on the effect ??

The sales told me a course is need to really take effect, she suggested me to buy 4-5 tubes.... I want to see a few days more before make decision

大宅

要用4-5支才可減到肚腩嗎? 現在萬x做特價$128/支 , 原價$396好貴呀~ 有誰可利用到佢成功減到肚腩嫁, 希望快d上來佈告啦~ 我驚遲d會貴返(話頭500支先有特價), 買4支都差成千蚊價.....先買1支試下先....

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 Johnnylaisma 於 08-5-23 14:33 發表
要用4-5支才可減到肚腩嗎? 現在萬x做特價$128/支 , 原價$396好貴呀~ 有誰可利用到佢成功減到肚腩嫁, 希望快d上來佈告啦~ 我驚遲d會貴返(話頭500支先有特價), 買4支都差成千蚊價.....先買1支試下先.... ...

我有一支全新平d讓比你~不過要去旺角Asana門市拎

禁止訪問

洋房

我都試咗1個星期,我剩係用响肚腩同pat pat, 肚腩無乜細到,但係pat pat結實咗同埋d橙皮紋都冇咁明顯 ,所以我會繼續用佢。

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 Johnnylaisma 於 08-5-23 14:33 發表
要用4-5支才可減到肚腩嗎? 現在萬x做特價$128/支 , 原價$396好貴呀~ 有誰可利用到佢成功減到肚腩嫁, 希望快d上來佈告啦~ 我驚遲d會貴返(話頭500支先有特價), 買4支都差成千蚊價.....先買1支試下先.... ...

Asana 買都係108之麻. 唔驚喎.
Latte, 又名臭TE或臭喵

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 魚生 於 08-5-23 22:35 發表

咁咪平過萬零囉?邊度有asana呀?

旺角新世紀2座9/F全層

大宅

Fish,

You can just call them and there is free delivery to your home. I just buy 4 of it at $107 each. They also give me some free gift as well.

jc_mom

原文章由 魚生 於 08-5-23 22:35 發表

咁咪平過萬零囉?邊度有asana呀?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 constance-bobo 於 08-5-23 22:56 發表

另外,銅鑼灣店係邊度?

好似得旺角喎.

伯爵府

原文章由 jc_mom 於 08-5-23 23:01 發表
Fish,

You can just call them and there is free delivery to your home. I just buy 4 of it at $107 each. They also give me some free gift as well.

jc_mom

係呀, 好多時都有promote有贈品送, 好似上一個月買滿300送一支trimtox40.

伯爵府

原文章由 constance-bobo 於 08-5-24 09:48 發表

thx.

是不是要会員先買得?

你打上去問下點做會員, 我自己就係萬寧買過野, 上佢地個網登記. 不過好似買野就可以做會員. 打上去問下d sales啦, 佢地想做多quota, 我諗冇問題喎.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

Fish Fish,

Pls check pm for the phone number of MongKok's office.

原文章由 魚生 於 08-5-24 11:51 發表

唔該哂呀jc,有無佢地電話呀?我想買呀!

別墅

回覆 #5 MoonMC 的文章

去肚腩我唔知呀~
我一支可以用一個月到~
我擦手,大小腿同埋PATPAT囉~

首頁

尾頁

跳至