自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇聽新城997【新香蕉俱樂部】,
而家成日捱眼訓都要聽呀,因為三位主持真係好鬼正者!

大宅

醒目開學勳章

以前就好中意聽...尤其係阿ben鬧人嗰時,,,不過而家生左阿b,,,唔可以開收音機驚嘈住佢,,,無聽好耐嚕,,,不過我唔係咁中意飯震瘋嘅加入囉,,,講d野無乜point~~:;pppp:

男爵府

原文章由 yukiyck 於 08-5-24 17:54 發表
以前就好中意聽...尤其係阿ben鬧人嗰時,,,不過而家生左阿b,,,唔可以開收音機驚嘈住佢,,,無聽好耐嚕,,,不過我唔係咁中意飯震瘋嘅加入囉,,,講d野無乜point~~:;pppp: ...

我而家都係用電話黎聽,但而家做到3點,第2朝又要一早起身湊B,都幾辛苦架
BEN同BOB講野真係好攪笑呀
但RICKY我覺得佢都好少出聲~(有時我都會分唔清阿BEN同RICKY把聲)

已刪除用户

男爵府

原文章由 叮妹 於 08-5-24 20:42 發表
本來聼咗3年,
但1 月開始得一個鐘都無再聼喇,唯有等星期六啦!

而家星期1-5 0100-0300
星期日1200-0200
乜星期6唔係無得做嗎?!
今晚又冇得聽...可以早D訓囉

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

i m their fans from day 1...i used to listen to them in UK over the internet and now i m in hk still listening to them...very good to listen ga....

男爵府

最攪笑係成日有D十幾廿歲既人打上去,俾BBR 寸到傻...

原文章由 MSChow 於 08-5-24 20:54 發表
i m their fans from day 1...i used to listen to them in UK over the internet and now i m in hk still listening to them...very good to listen ga....

已刪除用户

別墅

我間中都有聽, 最鍾意阿ben鬧人, 真係鬧得好啱.
不過冇得聽重播就有小小唔開心. 因為要返工, 頂唔到咁夜瞓.
你地知唔知邊道可以重播或downlond呀?

男爵府

原文章由 叮妹 於 08-5-24 21:15 發表

我真係好耐無聼喇,
唔該你話番我知!

佢地而家咁夜先播,真係幾難抽到時間出黎聽架,
但有時聽下笑下個人都開心d,

男爵府

原文章由 Sica 於 08-5-24 21:15 發表
我間中都有聽, 最鍾意阿ben鬧人, 真係鬧得好啱.
不過冇得聽重播就有小小唔開心. 因為要返工, 頂唔到咁夜瞓.
你地知唔知邊道可以重播或downlond呀?

我都唔太知,您睇睇http://www.newbananaclub.com/ 討論區有個重播topic,但有d member話dl唔到,您有時間就試下得唔得啦

別墅

我都有上開佢地果討論區, 我知你講邊條link, 不過佢係link去新城官方網, 依家新城已經冇重播嘅function, 所以條link已經冇用lu.

原文章由 jennyliu 於 08-5-24 21:54 發表

我都唔太知,您睇睇http://www.newbananaclub.com/ 討論區有個重播topic,但有d member話dl唔到,您有時間就試下得唔得啦

男爵府

oh,too bad

佢地首"一人少句"好好聽呀...

原文章由 Sica 於 08-5-24 22:13 發表
我都有上開佢地果討論區, 我知你講邊條link, 不過佢係link去新城官方網, 依家新城已經冇重播嘅function, 所以條link已經冇用lu.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我有聽呀, 佢地真係好有立場, 句句精警架.

大宅

i like ben so much,but ricky is handsome:

happy

http://heungjiu.5d6d.com/forum-2-1.html:

大宅

i like ben so much,but ricky is handsome:

http://heungjiu.5d6d.com/forum-2-1.html

男爵府

原文章由 natalieleung 於 08-5-24 22:49 發表

http://heungjiu.5d6d.com/forum-2-1.html

but i feel Ben is handsome than Ricky

洋房

我都有聽

別墅

yeah! 一人少句真係好聽, 不過我分唔出佢地把聲~

原文章由 jennyliu 於 08-5-24 22:25 發表
oh,too bad

佢地首"一人少句"好好聽呀...

大宅

ben對眼好細,鼻高佢話自己有意大利血统,

把口好適氹人,ricky五官端正,小說話不太適

講野!兩個都好正,Bob就.............無野講

首頁

尾頁

跳至