跳至
[2008年] 5.24聚會^v^

首頁

尾頁

男爵府

唉...唔記得左同你地影返張相......
大家太好傾喇......
連老公同個女都唔記得左......

男爵府

原文章由 ivymeoow 於 08-5-24 21:30 發表
唉...唔記得左同你地影返張相......
大家太好傾喇......
連老公同個女都唔記得左......

比你快我一歩出POST添
今日真係傾倒好開心,我地實在有太多共同既話題la...比多3個鐘我地都不夠。 (其實次次既gathering都係覚得時間太短...)

不如係summer vacation再搞多次先ar!

今次ng唔該哂sharkcaca!

p.s 我頭先散band後買果張六合彩中左4個字ar!!
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

男爵府

咁好彩~~~
早知我又買啦~~~
可能頭獎係我ga!!!
wakaka!!!

別墅

回覆 #2 jo@pong 的文章

快d再搞啦...我又想join你地呀...我今次join左23/5大家都好好傾..傾到11點多呢...真係好多好多野可以傾到呢...快d再出黎傾過啦...

大宅

你地就好啦, 我都好想join你地呀, 無奈我同亞B好似連體o甘(佢2-3個鐘要食人奶, 1定要埋身, 唔肯用樽, 唔食奶粉), 而家我去邊度都要度清楚先敢去呀....

男爵府

原文章由 lou218 於 08-5-25 00:52 發表
你地就好啦, 我都好想join你地呀, 無奈我同亞B好似連體o甘(佢2-3個鐘要食人奶, 1定要埋身, 唔肯用樽, 唔食奶粉), 而家我去邊度都要度清楚先敢去呀.... ...

la...下次同埋bb,選一個付近有育児室既地方gathering,gum 就可以出泥lor~~我個女都係埋身架。不過e+暫時仲肯用樽(遅d ng 包)
如果可以2~3個月搞一次都幾好,可以聴下ng同mama既意見,交流一下。 不過我下次可能要同埋BB,因為今日我去街gum耐,我個女ng 係好肯訓,可能聴ng倒我把声...到我回家feed奶後就好好訓la...訓到e+!
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

複式洋房

唔該哂sharkcaca

Enjoy the gathering

Let's meet together next time

男爵府

原文章由 jo@pong 於 08-5-25 01:10 發表

la...下次同埋bb,選一個付近有育児室既地方gathering,gum 就可以出泥lor~~我個女都係埋身架。不過e+暫時仲肯用樽(遅d ng 包)
如果可以2~3個月搞一次都幾好,可以聴下ng同mama既意見,交流一下。 不 ...

哈~唔記得左Jojo你話邊個商場既育嬰室好靚ga???
等我又扭下老公同我去先~~

男爵府

原文章由 weni 於 08-5-25 09:41 發表
唔該哂sharkcaca

Enjoy the gathering

Let's meet together next time

yes, let's meet together next time!!!
maybe next time we can bring the babies to 一田,
比佢地試下o個間"BB餐廳"!!!

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

如果帶埋BB,我都想join呀!

一田有BB餐廳,咩黎ga?

From一個仲係好黏BB嘅媽咪

男爵府

原文章由 Freesia_cat 於 08-5-25 11:30 發表
如果帶埋BB,我都想join呀!

一田有BB餐廳,咩黎ga?

From一個仲係好黏BB嘅媽咪

http://hk.news.yahoo.com/070628/60/2ahh8.html
有關BB餐廳既news,
你可以自己去睇睇~~

大宅

原文章由 ivymeoow 於 08-5-25 11:59 發表

http://hk.news.yahoo.com/070628/60/2ahh8.html
有關BB餐廳既news,
你可以自己去睇睇~~

hi,
我都有去23/5,你地幾時再搞呀??
bb餐廳我有去過呀,不過如果比2,3個月既bb去就唔係咁啱wor,
佢地都坐唔到佢地d櫈,同埋又食唔到佢地d野!
     晞晞靚相

男爵府

原文章由 ivymeoow 於 08-5-25 10:50 發表

哈~唔記得左Jojo你話邊個商場既育嬰室好靚ga???
等我又扭下老公同我去先~~

海運AR!玩具反斗城出面。

子爵府

原文章由 lou218 於 08-5-25 00:52 發表
你地就好啦, 我都好想join你地呀, 無奈我同亞B好似連體o甘(佢2-3個鐘要食人奶, 1定要埋身, 唔肯用樽, 唔食奶粉), 而家我去邊度都要度清楚先敢去呀.... ...

我都係呢個原因join唔到呀!

大宅

原文章由 謙仔媽咪 於 08-5-25 13:59 發表

我都係呢個原因join唔到呀!

如果有咁多人奶媽咪,其實下次可以去唱k,
我同其他媽咪都有去,去到唔一定要唱,
係旨在有間房有得坐底傾計,但係有唔會其他人係度,
或者揀d樓上cafe都應該得啊!
     晞晞靚相

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

係呀!可以試下樓上cafe,我見0712媽媽最近搞左個樓上cafe party,我可以去問下詳情。

大宅

好媽媽勳章

見你地咁開心,搞到我都好想出呀,好想等你地下次再搞,一齊帶埋bb出嚟就好la...十分十分期待ing....

男爵府

原文章由 virginiali1226 於 08-5-26 01:51 發表
見你地咁開心,搞到我都好想出呀,好想等你地下次再搞,一齊帶埋bb出嚟就好la...十分十分期待ing....

如果帶埋BB, 最好等佢地打埋一歲o個支針,
加上o個陣佢地都識玩,
就唔會悶親BB,
又可以當幫佢地搞生日會呢!!!

別墅

嘩....好好玩咁喎!

大宅

Happy

哈哈,我終於蒲頭喇!個日完左聚會後去左圍攻四方城,結果個晚又半夜三更先返到屋企,瞓左四個幾鐘又要起身去聽道理~~尋日星期日到奶奶竹戰,得番烏眉烚睡既我去湊成日都唔肯瞓既大隻妹

兩次聚會,大家都好好傾,真係無白搞白出席唔使thank you 我呀,難得我唔使返工住嘛,如果下次係8月出黎,我都可以搞架,放暑假點都會多d時間上網嘛,最好你地俾意見我係邊樹搞啦~~

JoJo,你就好啦,六合彩贏左四獎,我個晚去到接我老公個位,佢已經輸到甩轆喇,唉,當係交一次續會費啦~~

[ 本文章最後由 sharkcaca 於 08-5-26 19:19 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至