自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

她有人性嗎?
http://hk.youtube.com/watch?v=uJJm02DTi6I

[ 本文章最後由 綽盈媽咪 於 08-5-25 16:15 編輯 ]
綽盈媽咪 ;-)

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 綽盈媽咪 於 08-5-25 16:10 發表
她有人性嗎?
http://hk.youtube.com/watch?v=uJJm02DTi6I

佢都唔好得幾耐.睇埋隔離啲影片.都有好多鬧佢.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢個張雅俾公安拉咗,你地估佢將會被點處置?

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

駡她也冇用. 她的說話已傷了很多人的心.

綽盈媽咪 ;-)

洋房

佢實死硬, 一定有大把人出來 "dou" 佢

侯爵府

BK Milk勳章

大宅

依條女係唔係傻ga??

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢身邊竟然無人兜巴佢既.

男爵府

回覆 #3 Elefant老婆 的文章

我好有興趣知道佢嘅下場!! 佢話四川嘅人民仲要生兒育女都唔知佢哋諗啲乜...計我話佢亞媽生佢出嚟真係唔知諗緊啲乜就真!!
話咩老的就趕緊去死吧...趕緊去死果個應該係佢至真呀~~ 真引人公憤!!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

複式洋房

she will be follow by a lot of ghost.

子爵府

真係唔知講咩好,呢個世界上有好多好心人亦有好多冷血冇人性垃圾,仲要唔使回氣一輪嘴係咁鬧!

我想同呢D可以講出冇人性說話既人講!
你在說天在看,小心他朝君體也相同!!

啊門!!
本人所貼文章及相片都是從電郵中所取得來而轉貼!

本人所講說話純粹個人意見與文章及相片並無關連!

本人若侵犯了各下之板權,懇請告知本人以作收正!

==紫電青雙劍===》》》

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 Elefant老婆 於 08-5-25 16:52 發表
呢個張雅俾公安拉咗,你地估佢將會被點處置?

有講個拉左咩

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀,早兩日已經拉左,唔知點呢?

男爵府

就算有公安拉佢,可以有??入佢罪呢?

不過,一定有好多人想打佢個咀, 打到佢唔識講野,起碼聽唔到佢冇人性的說話..............
綽盈媽咪 ;-)

公爵府

畀面勳章

佢把口真係好唔掂!好想打巴佢!呢d人真係等天收!

首頁

尾頁

跳至