想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

係o米同黃體銅有關o家? 係o米驚卵子受精後黃體銅不足, 所以至要塞o家?

大宅

係呀, 所以你駛擔心 ! 照做啦。
祝你成功 !

大宅

唉..我冇做呀...

我今個月有食排egg藥+打破egg 針, 不過冇塞藥呀, o尼o家有d擔心如果真係中o左, 而我黃體銅真係唔夠o甘就慘o拉, o尼o家有d後悔點解當時冇叫dr 開藥比我塞呀....我今日係day23, day 17排o左egg.. 如果o尼o家至塞係o米太遲呀?? 因為我有宮寒, 而我又知道宮寒人黃體銅係低d o家...
其實我係o米應該去抽血驗o下有冇bingo 至決定塞唔塞o尼??

thanks!

原文章由 Wishhavebb 於 08-5-25 16:57 發表
係呀, 所以你駛擔心 ! 照做啦。
祝你成功 !

大宅

原文章由 judelawfans 於 08-5-25 17:30 發表
唉..我冇做呀...

我今個月有食排egg藥+打破egg 針, 不過冇塞藥呀, o尼o家有d擔心如果真係中o左, 而我黃體銅真係唔夠o甘就慘o拉, o尼o家有d後悔點解當時冇叫dr 開藥比我塞呀....我今日係day23, day 17排o左egg.. 如 ...

some women don't need medicine but they have injection
once in several days. don't worry. you can't do anything
but wait for the result now.

大宅

係呀?!....真係擔心呀..希望我夠o拉...

原文章由 PPyeung 於 08-5-25 19:51 發表

some women don't need medicine but they have injection
once in several days. don't worry. you can't do anything
but wait for the result now.

首頁

尾頁

跳至