夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

你們發現女友對你講大話
你們會原諒她嗎?
她對你說要開夜
但你收到她唔覺意打出的電話知道他去了玩
你再打給她,她還死撐
你們會點呢

有一晚你女友打給你說她要入醫院
你有侍不能即時過去
當你打去醫院找她的時候
醫院話冇她的入院記錄
全港的醫院聯網都冇
咁你地會點呢

禁止訪問

大宅

佢同你講你又唔比.佢湊住個仔都好辛苦架,去同D朋友玩吓你都話唔得,又叫佢唔好搵D朋友,係你逼佢對你講大話,你Cherk佢就得,佢cherk番你,你就話佢唔信你,你都幾野蠻架喎,唔該你唔好再係BK數佢啦,唔該你唔好將責任推晒係佢身上啦,你有冇覺得你自己都有錯架,唔該你唔好再係度博同情啦...:;pppp:
原文章由 單親爹地 於 08-5-24 10:16 PM 發表
你們發現女友對你講大話
你們會原諒她嗎?
她對你說要開夜
但你收到她唔覺意打出的電話知道他去了玩
你再打給她,她還死撐
你們會點呢

有一晚你女友打給你說她要入醫院
你有侍不能即時過去
當你打去醫院找她的時候
...

洋房

如果你心愛的有
心臟病, 血壓高, 胃又有個瘤
你會希望佢多d休息
玩的地方空氣好d

小朋友作息時間正常好丫
定係係一d又煙又酒又粗口爛舌的地方玩呢

你們一定不會明什麼是
孟母三遷, 同近朱者赤近墨者黑的道理了

大宅

點解男人講大話就好似要抄家錦,女人呢就大條道理????

大宅

單親爹地....我都在這回應下你先香港周圍都有人食煙架啦...要怕得咁多...不如你都唔好出街啦...你成日覺得食煙飲酒就係衰人..叫佢唔好搵我地你咁既思想死得啦 ..大學生.大醫生..有好多都係好好家庭出生...點解佢地都食煙呀...你咪傻啦...家下2008年 你個腦仲係你出生年代...唔怪得你啲小朋友咁怕你啦你估你惡就得咩...你連同小朋友溝通都唔識..你都食古不化呀....小朋友咪唔同妳講囉.....
我知道我湊仔唔叻...唔應該教訓你....不過我都想你 小朋友開心...

最緊要果件事唔記得講.....你唔洗係BK...周圍開TOPIC講你女朋友
對你講大話係點睇架..你接受唔到咪算囉..分手就算啦...攪咁多小動作...係咪想啲單親媽咪同情你..等你有機會怏D識多個....

你識我不嬲都知道我講嘢好直...我唔鍾意轉彎....感情一定係得你2個先知....但佢家下都好唔開心...你再講佢仲梗痛....請你不要再開TOPIC講或者再回應喇....大家好嚟好去就算啦...成年人...唔係小朋友呀!....

洋房

係你們回應樣別人知道她是誰

民房

我的確有病,還記得有一次我在視像前嘔了很多血嗎?還有你記得前幾天你向救護員訴說我的病,救護員和警察都有問我嗎?這些騙不了人。多謝你以往的關心,我會好好調理身體!

大宅

你都痴架....我個人就真係冇咩收養...係冇禮貌...讀得少書唔多
我個個朋友都係咁架喇...咁點呀...如果我近既朋友係殺人犯...
咁我係咪要學我朋友殺人呀...近朱者赤近墨者黑的道理我都識
我都有讀書....但係人有腦架...識分咩係好..咩係唔好...如果有心
要壞...唔教都識啦...你唔好用有色眼鏡睇人啦....唔怪得...做錯事既
人想改好,,,社區啲人會唔接納佢地啦...就係你啲咁既思想囉....
我諗你小朋友最近在學校發生咩事....你爸爸一定知道啦.............
難道係你教佢.....你話過小朋友生99%做既嘢係從家長身上..........
莫非你曾經試過咁做而你小朋友從你身上學......你既家事我唔想打出嚟....你知道我講咩就得...咁問所有人係唔係冇做錯過事...冇講過大話....

複式洋房

[ 本文章最後由 A1Daddy 於 08-5-25 17:16 編輯 ]

民房

我從冇說過我正確,我已得到應得的懲罰,失去是最大懲罰,錯了即是錯了,但人誰無錯,我的錯已令我失去他,請問這懲罰還不大嗎?
原文章由 ml628 於 08-5-25 16:44 發表
點解男人講大話就好似要抄家錦,女人呢就大條道理????

大宅

你周圍問人點睇...人地回應....咁你又冇理佢感受呀....
你咁偉大....頭腦咁好就唔好問人意見啦.....

大宅

原文章由 多亭 於 08-5-25 17:14 發表
我從冇說過我正確,我已得到應得的懲罰,失去是最大懲罰,錯了即是錯了,但人誰無錯,我的錯已令我失去他,請問這懲罰還不大嗎?

妳仲要幫佢做咩呀....咁既男人要唔要都算啦.....

大宅

樓主,既然你女友有錦多病都唔愛惜身体,就由得佢,需然會好心痛,但又可以點呢.到佢真係病到死死,係病床時就會知道邊個最關心佢,係男朋友??定係D fd 呢??佢錦大個人,你樣樣都要理,佢D fd 會越來越討厭你,就會在你女友面前數你0既不是,因有D人會好奇怪,D fd 講一句,好過身邊人講10句,睇開D呢.........

民房

算吧加楠他都是著緊我才這麼做,我們已非常痛苦,不要再批評他,我現寫每個字心如刀割,放過他他只想有個宣洩平台,我連電話都停了,就係只想將傷害我的人隔除,俾個空間我們吧,我們需要時間療傷。
原文章由 加楠 於 08-5-25 17:15 發表
你周圍問人點睇...人地回應....咁你又冇理佢感受呀....
你咁偉大....頭腦咁好就唔好問人意見啦.....

大宅

原文章由 ml628 於 08-5-25 17:19 發表
樓主,既然你女友有錦多病都唔愛惜身体,就由得佢,需然會好心痛,但又可以點呢.到佢真係病到死死,係病床時就會知道邊個最關心佢,係男朋友??定係D fd 呢??佢錦大個人,你樣樣都要理,佢D fd 會越來越討厭你,就會在你女 ...

我估你都唔知道樓主既嘢囉...佢既大話都唔少得去邊....不過人家既事我冇理由攞出嚟講.....樓主愛唔愛我朋友定係令有原因...就只有樓主先知.....樓主...記住呀...人在做,天在看..
你問問你自己係咪有其他原因先分開....

大宅

原文章由 多亭 於 08-5-25 17:24 發表
算吧加楠他都是著緊我才這麼做,我們已非常痛苦,不要再批評他,我現寫每個字心如刀割,放過他他只想有個宣洩平台,我連電話都停了,就係只想將傷害我的人隔除,俾個空間我們吧,我們需要時間療傷。 ...

佢識宣洩...我唔識呀...妳唔識呀...
佢攪咁多做咩呀...
都同妳分手啦...問咩人意見呀...明知道妳會上BK 啦...佢係咪要比說話妳睇...我唔妳講喇....我同囝整壽司呀

民房

我有冇唔愛惜身體他最清楚,這半年我每樣事都聽他的,不是兩個月前俾人扑頭劫去金錢,我不需要冒險做事,令他擔心了,尤是第一次謊言俾他知道後,我身心都受傷害了,這半年我點對他和小孩,他很清楚,我把他們視如己出,每件事都是想著他們,每每讓他們幸福快樂!今日別離大家都不想,你既然不知來龍去脈凡請你少說吧!﹛
原文章由 ml628 於 08-5-25 17:19 發表
樓主,既然你女友有錦多病都唔愛惜身体,就由得佢,需然會好心痛,但又可以點呢.到佢真係病到死死,係病床時就會知道邊個最關心佢,係男朋友??定係D fd 呢??佢錦大個人,你樣樣都要理,佢D fd 會越來越討厭你,就會在你女 ...

禁止訪問

禁止訪問

回覆 #10 A1Daddy 的文章

首頁

尾頁

跳至