跳至

首頁

尾頁

複式洋房

依家已經好辛苦...食又食唔到...訓又訓唔好....行路都感覺好辛苦...上一胎都唔係咁ga

別墅

原文章由 KINKI118 於 08-5-26 00:27 發表
依家已經好辛苦...食又食唔到...訓又訓唔好....行路都感覺好辛苦...上一胎都唔係咁ga

唔好唔開心啦!BB 好快出世, 好快見到BB.

水晶宮

唔好咁啦...其實好快過架...而家我33週都好辛苦..因為條腰痛到行路拐下拐下....
我地一齊加油....

原文章由 KINKI118 於 08-5-26 00:27 發表

複式洋房

thx~~你地~~但真係好辛苦........

複式洋房

我而家34w 都係好想快d生, 因為我生左痔瘡, 坐又唔係, 行又唔係, 因為隻腳踭好痛, 唔知係唔係發炎? 仲有個肚近under橡筋頭位置又生左d粒粒, 超痕!

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

忍耐下啦
都辛苦左咁耐
唔掙在果個零兩個月啦
好快過架咋

禁止發言

別墅

我快35 Weeks了~但touchwood都仲陀得好舒服啊~食得訓得~反而我唔想咁快生~好驚啊!

首頁

尾頁

跳至