影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人知無電係咪停咗唔播,仲未做完嘅
大奧-華之亂(星期日晚12:45-2:45播映)

因為我見佢地時間表係改咗播--法証先鋒II
無線,麻煩你話我知咁即係點呀

你係直情停播定係改時間呢,都得個知字吖

另外有無好心人話我知可以有咩方法係網上睇到,唔該

珍珠宮

醒目開學勳章

係囉,尋晚等到我cc下,等極都無得睇,無啦啦做咩鬼法証先鋒II唧!  咁大奧華之亂掉左去幾時做先得架,又5講喎!

原文章由 白活 於 08-5-24 20:11 發表
請問有無人知無電係咪停咗唔播,仲未做完嘅
大奧-華之亂(星期日晚12:45-2:45播映)

因為我見佢地時間表係改咗播--法証先鋒II
無線,麻煩你話我知咁即係點呀

你係直情停播定係改時間呢,都得個知字吖

另外 ...

大宅

原文章由 ho_mama 於 08-5-26 10:18 發表
係囉,尋晚等到我cc下,等極都無得睇,無啦啦做咩鬼法証先鋒II唧!  咁大奧華之亂掉左去幾時做先得架,又5講喎!

...

唔駛 ,好似今個星期日晚捨得播返喇~~~

真係唔該你喎呀無線大哥

珍珠宮

醒目開學勳章

唔該...請問....大奧華之亂....上個星期日做成咁....係咪即係大結局,無得再做啦?

大宅

原文章由 ho_mama 於 08-6-4 17:19 發表
唔該...請問....大奧華之亂....上個星期日做成咁....係咪即係大結局,無得再做啦?

第10集應該係大結局喇(將軍都死咗喇),
不過我上網見佢好似再有三集特別版,
係講安子入大奧之前嘅事(都係原班人馬),
全部角色都一樣,只係安子今次一人分色兩角,
一個係安子,一個係里久(係奸人吉保嘅初戀,但比將軍
睇仲咗,奸保唯有讓愛 )

珍珠宮

醒目開學勳章

真係?  係就好囉,咁今個禮拜日又有得睇囉!

原文章由 白活 於 08-6-5 12:42 發表

第10集應該係大結局喇(將軍都死咗喇),
不過我上網見佢好似再有三集特別版,
係講安子入大奧之前嘅事(都係原班人馬),
全部角色都一樣,只係安子今次一人分色兩角,
一個係安子,一個係里久(係奸人吉保嘅初戀,但比將軍 ...

大宅

畀面勳章

原文章由 ho_mama 於 08-6-5 14:23 發表
唔係喎個節目表無寫喎!
http://schedule.tvb.com/jade/20080608.html?all

大宅

原文章由 ho_mama 於 08-6-5 14:23 發表

唔好意思呀,我講嘅網係第二啲網站,
唔係話無線會再繼續播(可能佢遲啲播都唔奇)~

首頁

尾頁

跳至