跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

E+用和X就斷約,服務又超差,成日又斷線,請問香港寬X定香港電X好呢?thx

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-5-24 19:39 發表
E+用和X就斷約,服務又超差,成日又斷線,請問香港寬X定香港電X好呢?thx

傻媽同傻瓜星聯絡係用PDDW架, 不過就貴啲!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 babycanny 於 08-5-24 19:47 發表

傻媽同傻瓜星聯絡係用PDDW架, 不過就貴啲!

中文吖唔該

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-5-24 19:48 發表

中文吖唔該

電訊盈多呀!

王國長老

原文章由 babycanny 於 08-5-24 19:50 發表

電訊盈多呀!

有無斷線同售後服務問題呢

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-5-24 19:39 發表

個人認為HKDN唔錯, 之前用BB100, 真係超快... 因為我成日dl嘢~ 依家搬咗傻記同HKDN都無舖線, 焗用PDDW囉
如果想穩定, 其實PDDW係有一定保証... 不過慢啲&貴啲囉

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-5-24 20:07 發表

有無斷線同售後服務問題呢

斷線就少, 不過都會有...
售後服務, 間間都係"DA"你幾分鐘音樂, 然後又答非所問O啦

王國長老

原文章由 小倩 於 08-5-24 20:13 發表

售後服務, 間間都係"DA"你幾分鐘音樂, 然後又答非所問O啦

thx all

子爵府

I have some IT friends said that PDDW must be the best no matter what...

王國長老

原文章由 chunyatmama 於 08-5-24 23:07 發表
I have some IT friends said that PDDW must be the best no matter what...

佢係老牌大公司, 穩定係正常~
但係龜速囉
對於我呢類追求極速快感嘅客人, PDDW唔係我杯茶... 不過我依家無奈要向現實低頭咋

男爵府

原文章由 小倩 於 08-5-24 20:13 發表

老師講得冇錯呀 間間都有嚟個問題架 等都有排等呀

王國長老

原文章由 小倩 於 08-5-24 23:21 發表

但係龜速囉
對於我呢類追求極速快感嘅客人, PDDW唔係我杯茶... 不過我依家無奈要向現實低頭咋

Not your cup of tea

公爵府

我一直都用傻記又冇offline 問題喎, 可能住的, 用的都係李生的, 但現在住址傻記冇線, 要轉了, 但c6慢條斯理仲唔去轉(舊約是他簽的, 要他本人攪才可以)
我問過pccw $271連now TV 24個台+1 個新聞台+2個自選台 & $66電話
另1間C對頭就$198 OR $2X8(唔記得) 連TV, + $10有電話LINE

子爵府

原文章由 小倩 於 08-5-24 23:21 發表

但係龜速囉

速度係睇自己嗰區,但一般嚟講,老電係服務,速度,同穩定性係最好.我以前舊公司做過比較,唔係齋噙㗎.我自己用過和x同有x, no good.

複式洋房

原文章由 Cammy3007 於 08-5-26 10:32 發表
我一直都用傻記又冇offline 問題喎, 可能住的, 用的都係李生的, 但現在住址傻記冇線, 要轉了, 但c6慢條斯理仲唔去轉(舊約是他簽的, 要他本人攪才可以)
我問過pccw $271連now TV 24個台+1 個新聞台+2個自選 ...

hi, 我用緊pc w$145/月剩係包寬頻, pc w固網電話線$110/月, 咪好貴

王國長老

原文章由 chunyatmama 於 08-5-26 10:41 發表

速度係睇自己嗰區,但一般嚟講,老電係服務,速度,同穩定性係最好.我以前舊公司做過比較,唔係齋㗎.我自己用過和x同有x, no good.

唔好成日掛住"擒" / "噙"啦~
知你心急啦

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 小倩 於 08-5-26 12:18 發表

知你心急啦

珍珠宮

mouth:

原文章由 小倩 於 08-5-26 12:18 發表

知你心急啦

公爵府

原文章由 tinaleeyc 於 08-5-26 12:02 發表

hi, 我用緊pc w$145/月剩係包寬頻, pc w固網電話線$110/月, 咪好貴

NOT INCLUDE NOW TV IS $24x.

複式洋房

I am using NWTT - acceptable 88/month.

首頁

尾頁

跳至