跳至

首頁

尾頁

男爵府

黎佬喂.

大家吹水之如 記住捐$幫助我地既同胞呀.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1390147&extra=page%3D1

男爵府

ANABB 唔洗理d閒人架.

原文章由 anaBB 於 08-5-26 15:13 發表
星期六我家姐個99又話瑞瑞d肉削, 嬲到我話佢個大孫女bb果陣咪一樣:;pppp:
只要肯食, 多與少已經唔重要, 瑞瑞食得唔少, 又食得快, 都係唔吸收, 只要冇病, 我就心滿意足.

瑞瑞媽與你常在
...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

到!!!!!

男爵府

報到

原文章由 anaBB 於 08-5-26 15:18 發表
走鬼咩, 咁趕咁, 報到

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

伯爵府

我都到

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章

我都到.....到......到!!!

伯爵府

醒目開學勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

民房

承恩mami,

Can I ask you a question? I know that you have a stick stroller (brand of infantasy, right?), I wan to buy one too, but I am wondering whether the stroller is good to use?

does the stroller convenient to taking on or off a bus as sometimes i would like to go out with him only.

thanks

翡翠宮

我尋日同朗朗係amp行左一陣...返到屋企好攰....要即係訓...所以都迫朗朗訓...依家成身肌肉都有d痛....

朗朗果日係apm要玩行扶手電梯....一定要自己行...我拖著佢都驚佢跌親

原文章由 Baby承恩 於 08-5-26 15:48 發表
有d空檔...同大家報告下呢兩日嘅行蹤

Saturday:

上午同承恩返左健康院.....醫生話佢係痴脷根....不過唔一定要做手術....要知佢講野正唔正...最快都要3歲半先知...唔正嘅見言語治療師糾正....再唔得先做 ...

翡翠宮

不如等承恩2歲先決定啦....到時佢會識講多d野....甘佢發音正唔正會明顯d.....如果ok甘可以唔駛做手術....如果唔ok又唔駛等甘大個先做.....

原文章由 Baby承恩 於 08-5-26 16:11 發表
佢想早d同承恩去做手術....我唔想....我諗承恩連"no"同"靚"都講得清楚....可能真係無咩問題架....

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

醒目開學勳章

謙謙13個月丁到已經試過罰佢响網床, 但係佢唔使一個月已經可以上半身爬左出來. 所以都無咩可以困得住佢.

原文章由 anaBB 於 08-5-26 15:58 發表
謙媽,
重可以放謙豬入bb床or網床, 佢爬唔到出黎果隻, 入面冇玩具, 等佢自己反醒下, 最好佢見唔到其他人, 其他人亦唔好望佢理佢, 點喊都唔好理, 隔離佢, 當罰佢!
...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至