懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問什麼係照結構呀?

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 bigcat2177 於 08-5-21 19:38 發表
請問什麼係照結構呀?

結構通常係18-22w做既....
醫生會用超聲波check下bb主要既器官, 例如心臟, 腎, 肺, 胃等等...睇下有無乜野特別問題, 仲會睇到bb有無兔唇
執仔之手 與仔偕老

大宅

原文章由 叉燒媽 於 08-5-21 20:36 發表

結構通常係18-22w做既....
醫生會用超聲波check下bb主要既器官, 例如心臟, 腎, 肺, 胃等等...睇下有無乜野特別問題, 仲會睇到bb有無兔唇

我睇開私家的,係吾係到時醫生會自動幫我做的,or要自己去第二度做的呢?

洋房

照結構最好是21W做,唔係個個醫生都做

洋房

照結構最好是21W做,唔係個個醫生都做

大宅

[quote]原文章由 bagman 於 08-5-21 22:35 發表

我睇開私家的,係吾係到時醫生會自動幫我做的,or要自己去第二度做的呢? [/quot

我個時睇私家, 個醫生好好, 佢主動話幫我照, 叫我唔使係出面照la wor.
你試下問下你個醫生睇下佢會唔會幫你睇啦.

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 bagman 於 08-5-21 22:35 發表

我睇開私家的,係吾係到時醫生會自動幫我做的,or要自己去第二度做的呢?

唔係個個私家做架
你要問下佢會唔會有得幫你做
或者REFER你去其他醫生做呀
不過最緊要早少少問
有D醫生要起碼1-2個月BOOK定呢
執仔之手 與仔偕老

男爵府

原文章由 叉燒媽 於 08-5-22 19:04 發表

唔係個個私家做架
你要問下佢會唔會有得幫你做
或者REFER你去其他醫生做呀
不過最緊要早少少問
有D醫生要起碼1-2個月BOOK定呢

c + 做要 $1200~$1500
政府 60 蚊 ..or 100 蚊..

禁止訪問

子爵府

BK Milk勳章

照結構性超聲波部機, 係比較高解像, 唔係個個醫生都有

洋房

What is the earliest week that can do 照結構??

原文章由 ada_fung 於 08-5-26 16:57 發表
照結構性超聲波部機, 係比較高解像, 唔係個個醫生都有

首頁

尾頁

跳至