自由講場

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

各位親愛的國民:

有見近來網站穩定性開始下降,我們早在一個月前已籌備升級工程。工程於昨天凌晨展開,現在仍在進行中。我們於規劃時以不中斷服務為大前題,但實際運作仍有些困難,故此在工程師作出系統調較時,仍會間歇出現短暫服務中斷。我們會繼續努力,直到解決問題為止,其間希望國民忍耐,並給予我們支持,謝謝!

親子王國

王國長老

王國長老

支持升級

不如大家將就一下, 盡量發表前copy一下文章, 萬一真係冇左都可以paste出黎.

禁止訪問

侯爵府

唔... 該... 晒...

伯爵府

早 d 講啦, 攪到今朝都唔知咩事, 等了又等......

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係呀..........

原文章由 貓姐 於 08-5-26 12:35 發表
我第3次打呢段野傢喇!!!!
倒不如瀟洒d,嚟個關站升級, 等大家心裏有時幾時可以返上嚟, 好過宜家有時上到有時上唔到, 打左一大段野, 一post又死機, 好灰傢 ...

大宅

支持升級 happy

男爵府

好, 多謝, 慢慢泥
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

早就要做啦 ! 之前已經成日死機 , 好多網民不斷查詢同投訴啦
我今朝入左成個鐘至入到 , 仲要不停重新整理 , 真係火都黎埋

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

真係要攪攪佢, 我今朝都放棄, 啱啱先入番黎

水晶宮

Agree 關站升級 for better performance.
Thanks for all those supporters

原文章由 貓姐 於 08-5-26 12:35 發表
我第3次打呢段野傢喇!!!!
倒不如瀟洒d,嚟個關站升級, 等大家心裏有時幾時可以返上嚟, 好過宜家有時上到有時上唔到, 打左一大段野, 一post又死機, 好灰傢 ...

別墅

唔怪得今朝打完一輪嘢諗住 "發表文章" 就死機啦.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

真係要copy, 如果唔係成篇文章消失, 幾慘! 所以我都贊成升級, 因近排成日瓜機! 我都SEND了幾次才可發放! [
原文章由 可樂魚 於 08-5-26 12:31 發表
支持升級

不如大家將就一下, 盡量發表前copy一下文章, 萬一真係冇左都可以paste出黎.

別墅

不如定一日up date啦
好慢呀,又開唔到

子爵府

我今日入到火都來.重以為系部機問題

男爵府

好媽媽勳章

我好頭痛....???

子爵府

畀面勳章

淨係想發表下都要入3次先入到
原文章由 Sica 於 08-5-26 16:42 發表
唔怪得今朝打完一輪嘢諗住 "發表文章" 就死機啦.

男爵府

唔怕得之成日都出唔到post啦

複式洋房

hi

我都入到火來 !激死人!快d升級完成。

原文章由 eemsfok 於 08-5-26 23:41 發表
唔怕得之成日都出唔到post啦
sandy

首頁

尾頁

跳至