美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

YES...BOTH OKAY GAR..

男爵府

現在用緊,兩支都好好用,仲好抵添!(我買salon size 1000ml的)

大宅

[quote]原文章由 csk家長jj 於 08-5-27 11:06 發表
現在用緊,兩支都好好用,仲好抵添!(我買salon size 1000ml的) [/quot
我都用過.好好用o架 .我想問下你.你係邊到買架..幾多錢呀???pm話比我知丫..thx

男爵府

原文章由 joessyton 於 08-5-27 11:17 發表
[quote]原文章由 csk家長jj 於 08-5-27 11:06 發表
現在用緊,兩支都好好用,仲好抵添!(我買salon size 1000ml的) [/quot
我都用過.好好用o架 .我想問下你. ...

去yahxx拍賣慢慢揾la!有好多個!記住揾個信用好和方便自已交收的賣家,我之前買$240/1000ml咋!但5月加咗價要$300/1000ml

[ 本文章最後由 csk家長jj 於 08-5-27 11:27 編輯 ]

禁止訪問

大宅

畀面勳章

我做facial果度係用呢隻牌子既
個cleaning milk都幾好用嫁...而且仲幾香添
不過有人話另一個天然牌子juice beauty的cleaning milk都好好用喎....
我準備試下, 試完再報告比大家知啦~~~

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原文章由 LeeAnnMama 於 08-5-28 13:57 發表
Hi all~
我尋晚買左喇,真係唔錯呀,好開心呀咁大枝有排用呀~!
係呢,有無媽咪用過佢地其他product呀,mask同保濕面霜好用嘛??
我想試佢隻保濕mask同Clay and Herbal Cleansing Mask呀,有無媽咪用過分享下丫,
th ...

我買了flower essence mask和橙花原聚素,我覺得ok!我試過eye cream和防晒的sample就麻麻地la。

禁止訪問

子爵府

好香呀 我都好鐘意呢個brand

首頁

尾頁

跳至