跳至

首頁

尾頁

複式洋房

祝各位五月二十七日出世的BB,明天生日快樂! 包括我囡囡Anson, Issac, Vivian嘅囝囝,( Sorry! I dun know his name )haha...

由於姨姨明天忙於為囡囡慶祝,所以提升早講聲: Happy Birthday"! 最緊要身體健康,快高長大,聽教聽話......諗得到嘅都有 仲有邊個係同日出世呢?等我們相認一下啦!

大宅

Yeah~~~ Happy Birthday to Alva, Anson& Issac

快高長大!!!
健康活潑!!!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我囡囡sonya都係5月27日生日嘅.....祝咁多位bb明天生日快樂

原文章由 sjbb 於 08-5-26 11:09 發表
祝各位五月二十七日出世的BB,明天生日快樂! 包括我囡囡Anson, Issac, Vivian嘅囝囝,( Sorry! I dun know his name )haha...

由於姨姨明天忙於為囡囡慶祝,所以提升早講聲: Happy Birthday"! 最緊要身體健康,快 ...

大宅

多謝ANSON' MAMI

祝ISAAC, ANSON, ALVA同埋全部27號生日的BB, 生日快樂, 最重要身體健康, 明天我們都有扒地, 我們今日去完坐昂坪360, 好正, 將會POST D 相比大家睇, 想講比咁多位EE知, 我今日開始識行la,

原文章由 sjbb 於 08-5-26 11:09 發表

由於姨姨明天忙於為囡囡慶祝,所以提升早講聲: Happy Birthday"! 最緊要身體健康,快 ...

大宅

Happy Birthday to Anson, Issac & Alva !!!!

大宅

Happy Birthday to Anson, Issac & Alva !!!!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

複式洋房

Thank you for all EE. I also had my 1st bday party in my cub Hse. I felt so happy & excited. Let me ask my mum to post the photos later la.I will have my photo shooting in Charles studio today and will have dinner with all my grandmother & grandfather as well in Sheng Cheng.

Thx again!!

複式洋房

Dear Issac,
恭喜你識行啦!媽媽話我好懶,仲未識行!

原文章由 isaacim 於 08-5-26 22:05 發表
多謝ANSON' MAMI

祝ISAAC, ANSON, ALVA同埋全部27號生日的BB, 生日快樂, 最重要身體健康, 明天我們都有扒地, 我們今日去完坐昂坪360, 好正, 將會POST D 相比大家睇, 想講比咁多位EE知, 我今日開始識行la, ...

複式洋房

好高興認識妳呀!Sonya!

原文章由 新媽咪2007 於 08-5-26 21:46 發表
我囡囡sonya都係5月27日生日嘅.....祝咁多位bb明天生日快樂

大宅

祝 ISSAC 同所有527BBs 生日快樂, 身體健康

大宅

nice to meet you too....

原文章由 sjbb 於 08-5-27 11:20 發表
好高興認識妳呀!Sonya!

首頁

尾頁

跳至