跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我公司部機唔知咩事, 個MS Word應該wok wok哋~

Right Click時唔知搞咩有啲option變咗做怪獸
>>> Word圖

但係開Excel又無事喎~
>>> Excel圖

有無高人可以幫我解答到底係咩問題呀

珍珠宮

最衰我公司好好人嘅it哥哥放一星期大假,如果唔係就問佢

公爵府

一睇平時我問d白痴問題就知我係低手再低手啦

子爵府

公司有無IT同事? 重裝OFFICE得唔得?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

一睇個topic
响樹諗: 連老師都要求救, 一定係d R頭嘢!

我公司個高手行開咗, 可能聽日先問到呀~~

珍珠宮

明明我個post啱啱出,竟然可以先過cammy

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 高比 於 08-5-26 16:12 發表
公司有無IT同事? 重裝OFFICE得唔得?

等公司個IT
(平時同事有電腦問題, 都係搵我搞...)

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

問題尚未解決~~~
我公司個"高手"話要format過HD~~~ :;pppp:
仲有無人可以幫手呀?

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 kerkermui 於 08-5-27 11:30 發表
問題尚未解決~~~
我公司個"高手"話要format過HD~~~ :;pppp:
仲有無人可以幫手呀?

老師話個幾月前已試過重裝, 用用下又係咁喎:;pppp:

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我細老係大學主科讀it,
不過要找佢真係蚊訓~~
我今晚試下找唔找到佢~~

別墅

Have you install the NJstar software? try to uninstall the NJstar

王國長老

原文章由 kahyyu 於 08-5-27 11:56 發表
Have you install the NJstar software? try to uninstall the NJstar

裝過啲簡體軟件, 不過uninstall咗㗎啦

首頁

尾頁

跳至