潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

如題:外幣(Euro)高企,名牌手袋加晒價呀!!!有冇人有同感哩?
好似我早半個月前在Gucci 買了個$9xxx o既袋,以前睇度個相同fabric 唔同款的約$7xxx -$8xxx,而家要$9xxx,勁加價wow!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

原文章由 wai001 於 08-5-22 16:08 發表
如題:外幣(Euro)高企,名牌手袋加晒價呀!!!有冇人有同感哩?
好似我早半個月前在Gucci 買了個$9xxx o既袋,以前睇度個相同fabric 唔同款的約$7xxx -$8xxx,而家要$9xxx,勁加價wow!!! ...

就算唔高都會季季加價咖啦....

複式洋房

舊年BV有個鱷魚皮手袋賣HKD80K,今年冬季會賣HKD90K,係一模一樣,唔同顏色,不過貴足10,000大洋,死未!

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

今日對換價仲係 Eur 12.237

原文章由 wai001 於 08-5-22 16:08 發表
好似我早半個月前在Gucci 買了個$9xxx o既袋,以前睇度個相同fabric 唔同款的約$7xxx -$8xxx,而家要$9xxx,勁加價wow!!! ...

水晶宮

好卖甘系加价喇...换左你系老板都会甘做...呢D叫供需关系...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

藉口je...
我之前問過Dublin LV既manager,係笑笑口咁問,你地d野成日都加價ga,(因為果排又加左),跟住個manager又笑笑口咁講,係呀,呢排euro對其他currency跌左嘛..跟住我話,咁euro升果陣你地會唔會減價呢...個manager咪淨係識笑囉...
而家euro升得咁勁,係euro區既LV又唔見佢減價....

伯爵府

我個 FD 上星期幫我係意大利買個 LV , 先平得個 $200.00 左右, 真係無咩著數

大宅

Chanel had increased so much price! Same style bag increased for $2000!

珍珠宮

以前屋企人幫我在法國買LV,可以為到本港7折o既價錢呀wow!!!

原文章由 88328mama 於 08-5-23 23:31 發表
我個 FD 上星期幫我係意大利買個 LV , 先平得個 $200.00 左右, 真係無咩著數
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

不過有d新款好鍾意wow,所以心甘情願law!!!

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

原文章由 wai001 於 08-5-26 16:34 發表
以前屋企人幫我在法國買LV,可以為到本港7折o既價錢呀wow!!!

歐羅貴左好多, 數年前我都有托人幫我買, 就真係有成 7折, 依家就無咁 JETSO 了............

複式洋房

鬼咩, 已家Euro對成12, 想當年我去英讀書果陣對8ja
我去法國玩果陣幫我家姐買個LV袋為返都係三千幾蚊ja(係港紙), 已家買個銀包都未必得,
果時我送佐個LV銀包比佢都係港紙一千蚊到ja, LV仲要有度好, 你唔鐘意個款, 只要未用過, 可以worldwide咁邊度都換得款, 原來我簡果個款係香港值成二千幾蚊, 佢開心到同人講到已家...
果時自已蠢, 未識斤欣賞呢d名手袋, 我仲記得果時有個男同學幫佢家姐勁掃Chanel, BV...我諗佢起碼買平佐50%...

子爵府

太貴了 慳返

珍珠宮

原文章由 Jesdan 於 08-5-27 16:06 發表
佢d款咁靚,加極都會有人買既......

首頁

尾頁

跳至