想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

別墅

原文章由 babykei 於 08-5-27 21:59 發表
承你貴言

I do the test today. and got 2粗線 too.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 babykei 於 08-5-27 21:20 發表
我今日day26,黄昏時用d仔驗孕及排卵check,都有淺粗線,其實排卵後都keep住有線粗線(排卵棒),但今日手痕用d仔驗孕棒,居然有淺粗線,但我昨日念珠菌覆發,昨晚塞咗葯,會否影響結果?原先要連塞6日,現在究竟仲塞吾 ...

快D睇醫生啦, 唔好亂買藥用

大宅

我都係呀!! 你cycle 幾多日呀? day 幾排egg 呀? 我cycle 32日, day17排egg o家~

我今日係day 25, 琴晚check 過一次, d 仔排egg 同驗孕都有粗暗線, 今朝都有check, 條線比琴晚深色o左少少, 唔知係o米....好驚食jor 糊呀.. 我係o米都有機呀??

原文章由 babykei 於 08-5-27 21:20 發表
我今日day26,黄昏時用d仔驗孕及排卵check,都有淺粗線,其實排卵後都keep住有線粗線(排卵棒),但今日手痕用d仔驗孕棒,居然有淺粗線,但我昨日念珠菌覆發,昨晚塞咗葯,會否影響結果?原先要連塞6日,現在究竟仲塞吾 ...

禁止訪問

禁止訪問

大宅

o華, 同我一樣32日喎, 希望我地都係bingo o拉!!!你塞o左黃體銅藥呀?
原文章由 babykei 於 08-5-27 23:12 發表 我cycle都是 32日,2/5 day 1,day 18排卵,我担心塞葯有影響.

大宅

babykei, 你今日有冇再check 呀? 我今朝都有用2隻d仔check 呀, 2隻都好似深色o左呀, 特別係驗孕果支呀, 不過條線返而好似琴日粗少少.. 已經keep 住3日check 佢地都有線la.
我今日放工會買支棒棒返去check 呀, 有d緊張呀!! 希望唔係食x糊o拉!!

原文章由 babykei 於 08-5-27 23:13 發表

我cycle大約 32日,2/5day 1,day18排卵,好擔心塞葯有影響.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

等待驗證會員

原文章由 babykei 於 08-5-29 00:43 發表
我今日睇咗醫生,佢話塞咗葯不會有問題,我今日再用d仔驗孕check到比昨日更深色,用活色生香驗有2條線,我可以幾時再去醫生度照心跳呢?

恭喜你啊
你好大機會是懷孕了
不過都要見見醫生問他拎張證明

禁止訪問

別墅

Dear Babykei,

您好! 見到您成功case 真替你開心. 因我星期一做左 iui, 想問你放精後bingo 前有什麼徵兆?? 其實, 你係做 iui 定 ivf ? 謝謝!

禁止訪問

男爵府

babykei:

恭喜恭喜

民房

原文章由 babykei 於 08-5-27 23:12 發表

我cycle都是 32日,2/5 day 1,day 18排卵,我担心塞葯有影響.

Hi babykei,
我同你一樣都係5月2日day1,但我冇check邊日係排卵,現在都等緊睇下中唔中

禁止訪問

回覆:好似得咗!

首頁

尾頁

跳至