跳至

首頁

尾頁

別墅

我lee 幾日對腳水腫好勁,手指按落腳眼唔係太識彈返上尼.. 腳趾腳掌都腫起晒.. 勁似豬腳..
好驚有事呀, 星期四先去健康院, 可以點算呀..
只要你※健健康康§快快樂樂└●~●┘

大宅

好媽媽勳章

我除左keep住做防抽筋的運動外,我在日本城買了一個$10的小小按摩器(其實是一個把手很短,個滾筒好似狼牙棒的物體),跟住用支不求人加長把手的長度. 日日"LOOK"吓對腳, 到而家對腳都OK.

原文章由 rennie_kessels 於 08-5-27 17:22 發表
我lee 幾日對腳水腫好勁,手指按落腳眼唔係太識彈返上尼.. 腳趾腳掌都腫起晒.. 勁似豬腳..
好驚有事呀, 星期四先去健康院, 可以點算呀.. ...

別墅

碌會有用?? 幫助血液循環?
你之前都有腳腫??咁一日碌幾耐?

大宅

回覆 #3 rennie_kessels 的文章

我就用手同油按摩左一陣,依家消腫左好多~~undefined

等待驗證會員

我還未腳腫啊
不過你可以用手每日揉下雙腳會好點的
你腫了幾多次啊?
聽人說腫三次消三次就生得

大宅

好媽媽勳章

是幫助血液循環. 我大約7個月果時開始碌,一得閑睇電視或玩電腦就碌,到而家9個月都冇乜腳腫.

原文章由 rennie_kessels 於 08-5-28 00:35 發表
碌會有用?? 幫助血液循環?
你之前都有腳腫??咁一日碌幾耐?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

健康院姑娘教我"long"高對腳消腫....我今日都見唔到腳眼:;pppp:

禁止訪問

別墅

我好似腫第二次。。因為之前唔係太留意..唔係太肯定.. 但今次腫過上次N 倍呀!!!!
99就話腫2次消2次.. 人人唔同喎...但係咪未消都唔會生住架? 我老公仲有11日先返到香港呀... 小B 同佢鬥快呀... 超驚..

別墅

LONG 高對腳訓唔見得有咩用。。今日D肉識彈返上尼,但依然超激腫。。。

首頁

尾頁

跳至