嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無媽咪買過呢隻香港行貨既雪印?唔係思敏兒呀, 係6月份baby-mo雜誌第一版既廣告.唔該晒!

子爵府

我今天見到在萬寧有得賣, 仲有和光堂添

大宅

你既意思係和光堂都有行貨, 印晒中文字??
原文章由 可樂~ 於 08-5-28 00:42 發表
我今天見到在萬寧有得賣, 仲有和光堂添

子爵府

sorry, 我冇留意有冇中文字喎, 不過今天剛在萬寧見到有得賣, 我估萬寧唔會賣水貨卦...

原文章由 bbdog_2006 於 08-5-28 00:47 發表
你既意思係和光堂都有行貨, 印晒中文字??

大宅

唔緊要, 多謝你reply呀!

原文章由 可樂~ 於 08-5-28 00:53 發表
sorry, 我冇留意有冇中文字喎, 不過今天剛在萬寧見到有得賣, 我估萬寧唔會賣水貨卦...

禁止訪問

伯爵府

原文章由 Granadilla 於 08-5-28 01:10 發表

賣幾多錢架?

細仔$2xx

伯爵府

原文章由 Granadilla 於 08-5-28 01:10 發表

賣幾多錢架?

細仔$2xx

大宅

我尋晚去萬寧見到細仔賣 $18X 喎,唔洗二百, 都好喎萬寧有得賣, 急需時有得去買

大宅

回覆 #1 hahachan 的文章

我今日去萬0見吾到ga?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我見到將軍澳百佳都有得賣日本雪印。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

有呀,我都見到萬o有日本奶粉
和光堂同雪印

別墅

新都會萬寧都見到有喇今日~

洋房

我今日葵興萬寧都買日本雪印大仔。

大宅

係咪bean stalk呀??

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

bean stalk (行貨雪印) 細仔黃色罐, 大仔粉紅色罐, 仲有旅行條裝添.

tko 萬寧, 細仔賣 $16x, 大仔賣 $16x

我睇了幾次, 我以為我睇錯. 因為細仔賣得很平.

大宅

原文章由 moonychan 於 08-5-30 18:48 發表
bean stalk (行貨雪印) 細仔黃色罐, 大仔粉紅色罐, 仲有旅行條裝添.

tko 萬寧, 細仔賣 $16x, 大仔賣 $16x

我睇了幾次, 我以為我睇錯. 因為細仔賣得很平.

係咪姐係香港既代理??係咪打出中文字唔係日文字??
但買得咁平既..咁一罐(細仔)係咪都係880g呀??
thanks...^^

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔係印中文, 而係照樣係日文 (不過在膠蓋上貼中文成份 label)

另外, 果只唔係 beanstalk, 係日本雪印自己出返既 (因為日本雪印幾年前出過事, 停產.... 07年先出返)

而 beanstalk 係佢出事後, 同另一間公司集資再開既

另外, 百佳都有這只日本雪印賣

原文章由 siuchu318 於 08-5-30 22:43 發表

係咪姐係香港既代理??係咪打出中文字唔係日文字??
但買得咁平既..咁一罐(細仔)係咪都係880g呀??
thanks...^^

男爵府

我都係啱啱幫囡囡轉日本雪印(snow)
原來萬0都有得賣.不過貴過網上訂

請問你地會係萬0買嗎?

大宅

我諗急需既時候會去萬寧買,

我老公睇過個罐,係四洲代理架,個蓋上面果d係中文字

首頁

尾頁

跳至