跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-28 01:03 AM 發表
歡迎所有 公務員既太太入o黎 我唔係會長我只係見到有咁多太太既先生係做公務員既先諗住開過個太太會咋!
呢度乜都可以講 咩都可以爆 o架(絕對保守秘密)
如果大家既時間岩既話仲可以約埋一齊玩呀/大食會呀 ...

好野~ 我地公務員太太有自己既地方喇~ 等我又重新介紹下自己先~ 我c6係警察, 有一個就快9個月大既仔仔 遲d會搬去順利!

禁止訪問

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-28 01:19 AM 發表

哈哈係呀有個自己公務員太太既地方都係好d既,我c6都係做警察o架 我有兩個女 (第1個) 3歲 (第2個)就快2歲 係呢你老公守邊區o架

嘩, 兩個女女差一年, 真係好呀~ 我都想呀, 打算今年年尾睇下造人成唔成功~ 年齡近d好d嘛~ 我老公依家守打鼓嶺呀, 佢調左去剛剛一年左右, 以前就守天水圍, 不過我諗佢想入紙調返去元朗屯門, 因為佢以前守開果頭, 同埋係打鼓嶺好遠呢 係呢, 你老公守邊區呀?

我依家係全職媽媽呀, 不過都係無做野兩個幾月咋....有d唔慣! 哈哈~

禁止訪問

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-28 01:47 AM 發表

哈哈!差1年好呀我兩個女既開支差唔多係打雙份咁滯呀
我c6係守九龍城區既今年年尾會調環頭~但就未知調去邊個環頭喇,希望唔好係尖沙咀同旺角啦~做餐死呀守新界區係咪好做d呀 ...

守新界區都ok呀, 佢之前守天水圍都守左超過四年, (明明四年要調一次, 但佢就係果度守左咁耐) 果時佢整親腳做報案室多, 又唔洗出去行, 都幾好~ 依家就有時要行下山, 捉下D偷渡客, 不過有時都返下報案室...係呀, 我聽人講守旺角tst果D好多野做架! 嘩....兩點喇, 要訓先, 聽日再黎過~ 早抖喇 jenny媽媽~

禁止訪問

別墅

報到,哈哈
我c6係消防,守hk區,有1女7歲,現在陀緊第2胎10weeks.

大宅

報到呀... 我老公係警察...守灣仔... 有個剛1歲女女... 我係在職媽咪...住九龍區... 真係好... 有呢個會可以識到多0的朋友... 小朋友又可以一齊玩呀...

大宅

原文章由 eviza_snow 於 08-5-28 07:02 發表
報到,哈哈
我c6係消防,守hk區,有1女7歲,現在陀緊第2胎10weeks.

恭喜晒呀... 陀得辛苦嘛...? 我個時陀住個女嘔足10個月呀... 唸起都仲驚架....

別墅

報到....我c6係警察

大宅

原文章由 eviza_snow 於 08-5-28 07:02 發表
報到,哈哈

恭喜晒呀... 陀得辛苦嘛?

別墅

原文章由 mayho1119 於 08-5-28 09:11 發表
報到....我c6係警察

有一個歲半既仔,住元朗

複式洋房

報到!!
我c6都係消防,都係守hk區,有2個囝囝10歲&7歲...我係在職媽咪,都係公務員

子爵府

我C6係救護呀, 荃灣, 囡囡14個月大喇, 我都係在職媽咪, 不過我唔係公務員

複式洋房

你c6做咗幾耐呀??
報到,哈哈

禁止訪問

環保接龍勳章

禁止訪問

男爵府

我都報到呀! 我老公係警察守mk...我 e+大長緊肚36w多d,係在職媽咪... 真係好 有呢個會可以識到多0的朋友,大家多多交流!

大宅

我都報到
我c6係消防
守hk區,有1女9個月大
歡迎參觀我的個人網頁

首頁

尾頁

跳至