在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

hello~~有冇d後生d既東涌區媽咪a~~
大家交流下牙~~因為0係呢個區真係几悶ga~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得東涌都唔係好悶啫
除咗無K房同HSBC分行之外...我覺得我想要既野都有齊晒(好彩無冒險樂園...如果唔係好易破產!)
又多公園
我有時同個女整個PLAYGROUND DAY
一日去咗5個唔同既PLAYGROUNDS
佢都不知玩幾開心

又近廸士尼
成日去都得~

大宅

好媽媽勳章

: 開頭都feel几多野玩既~~玩耐左就自然悶ga la....:nothing

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其實悶唔悶都係睇下自己識唔識安排既啫
好似我上星期咁...我就好忙啦
上星期去咗大埔,尖沙咀,機埸,銅鑼灣...
我就算係東涌都唔會悶得去邊
我會去下朋友屋企,等兩個女可以同下其他小朋友玩下~
悶咪一齊約出嚟玩下LAW!

唔記得講添~
我今年24歲
有兩個女
大女影曦2歲5個月,細女靖翹9個月~

伯爵府

魅力王子

原文章由 color1988 於 08-5-25 06:49 發表
hello~~有冇d後生d既東涌區媽咪a~~
大家交流下牙~~因為0係呢個區真係几悶ga~~

hello!!
i"m 24yrs old,live in tung chung too.my son 3yrs 4month old.
how old your children?

大宅

好媽媽勳章

其實係你自己唔悶,5係個個好似你咁帶住2個5辛苦咩~~仲話要去咁遠wo,故得边個...我睇過你其他主題,你0係映灣園住又有會所,點悶牙~~咁執著做咩????? :;pppp:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 #1 color1988 的文章

我唔係執著
只不過我過得大家分享下平時做乜
我以前都成日係屋企好悶GA
因為唔識渣車,巴士一個鐘一班...又貴
日日都要係屋企(條村得個公園同一間鋪頭仔)
好似坐監咁
所以我覺得宜家好好多

會所?我除咗搬咗嚟之後兩個星期有去外,我有好幾個星期無去啦..東薈城我去得仲多

係呢,咁你BB幾大呀?

大宅

好媽媽勳章

我有一仔一女,大女心如06.06,細仔啟楓08.07,

伯爵府

魅力王子

原文章由 color1988 於 08-5-25 22:06 發表
其實係你自己唔悶,5係個個好似你咁帶住2個5辛苦咩~~仲話要去咁遠wo,故得边個...我睇過你其他主題,你0係映灣園住又有會所,點悶牙~~咁執著做咩????? :;pppp: ...

but we dont live in 映灣園 woo,
we live in yat tung estate!
is government house only~~~~

we are poor ga but happy~~~~

大宅

好媽媽勳章

me too wo...我都係住逸東邨a~~你一邨定二邨牙??

伯爵府

魅力王子

原文章由 color1988 於 08-5-26 23:10 發表
me too wo...我都係住逸東邨a~~你一邨定二邨牙??

yat tung 2,

how about u?

大宅

好媽媽勳章

我一邨a....得閒帶仔仔一齊落黎玩a...你多5多落街ga????

伯爵府

魅力王子

原文章由 color1988 於 08-5-27 20:30 發表
我一邨a....得閒帶仔仔一齊落黎玩a...你多5多落街ga????

sure no problem ar~!
do u have msn?add me

my msn: [email protected]

ling

大宅

好媽媽勳章

我屋企開5到msn a...一開就上5到網a....冇辦法la...我地發私人信息la...

伯爵府

魅力王子

原文章由 color1988 於 08-5-27 21:30 發表
我屋企開5到msn a...一開就上5到網a....冇辦法la...我地發私人信息la...

okok~!

男爵府

我都逸東,不過我超齡喎,今年28,個仔就得6個月,唔介意得閒吹吓水吖,我都好悶呀

伯爵府

魅力王子

原文章由 bjcyiu 於 08-6-4 16:46 發表
我都逸東,不過我超齡喎,今年28,個仔就得6個月,唔介意得閒吹吓水吖,我都好悶呀

welcome you ar

大宅

好媽媽勳章

hello ~~~有新朋友入黎~~

男爵府

我想問,點解你哋咁夜都唔瞓?

大宅

好媽媽勳章

冇法la. ...屋企多野做ma....又要秋住2隻野~~

首頁

尾頁

跳至