跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇小朋友讀緊可以分享吓

別墅

any comments, anybody study there?

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

你想要d咩資料? 睇下我可唔可以幫到你, 我囡囡係綠茵讀緊nursery國際班~

別墅

hi, 芷欣mama

想問吓兩間學校既校長/老師有冇愛心呢, 清潔同衛生環境可以嗎, 因為29/5要決定讀邊間學校, 另外唔知道新寶城翠茵好唔好呢, 因為見翠茵環境好似係新d同大d, 好煩惱啊, 可否給予意見, thank you in advance

別墅

hi, 芷欣mama

想問吓兩間學校既校長/老師有冇愛心呢, 清潔同衛生環境可以嗎, 因為29/5要決定讀邊間學校, 另外唔知道新寶城翠茵好唔好呢, 因為見翠茵環境好似係新d同大d, 好煩惱啊, 可否給予意見, thank you in advance

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

rainring,
老師同校長都有愛心的, 我記得我囡囡唔係返咗好耐, 校長同d同事已經記得我個女個名, 有d suprise; 我覺得自從流感之後, 學校既衛生環境好咗, 感覺都係乾淨的. 新寶城翠茵我冇睇過, 所以比唔到comment你呀, 不過新都城嗰間翠茵就去過, 但感覺d 人比較cool, 所以最終都係選咗距離屋企遠d既綠茵(我本身住新都城嗰邊)~

原文章由 rainring 於 08-5-28 12:48 發表
hi, 芷欣mama

想問吓兩間學校既校長/老師有冇愛心呢, 清潔同衛生環境可以嗎, 因為29/5要決定讀邊間學校, 另外唔知道新寶城翠茵好唔好呢, 因為見翠茵環境好似係新d同大d, 好煩惱啊, 可否給予意見, thank you in adva ...

別墅

請問你是否滿意這間學校呢? 會否繼續讀上去?

男爵府

不會了, 因不太清楚第時升小學可以派到邊間, 而且學費都幾貴, 諗過計過都係唔係度讀了, 而且囡囡似乎唔太喜歡這間學校~

原文章由 rainring 於 08-5-29 22:02 發表
請問你是否滿意這間學校呢? 會否繼續讀上去?

首頁

尾頁

跳至