美容扮靚

跳至

首頁
12345...37

尾頁

男爵府

Why Block again ar??

we only discuss wor....not selling wor!!!!

男爵府

PRETTY 2036,
u so quickly with many thanks
I m total agreed with u,
WE ARE JUST SHARING

INHIM

大宅

Hi, all....

SUPPORT.....just share experience...

I have one question about the ecosway Master card, if I buy $100 product, how many RP can I get?

伯爵府

原文章由 maggiew 於 08-5-26 14:41 發表
Hi, all....

SUPPORT.....just share experience...

I have one question about the ecosway Master card, if I buy $100 product, how many RP can I get?

maggiew,

係...just expierience, 只是有某人針對我的.

係每$100在公司買野, 有1cvp入你a/c的.
3cvp 可換1rp.

大宅

原文章由 helenjoe 於 08-5-26 17:07 發表

maggiew,

係...just expierience, 只是有某人針對我的.

係每$100在公司買野, 有1cvp入你a/c的.
3cvp 可換1rp.

Thank you... that means buying $100 using the eCosway credit card can get 1 RP + 1 CVP...

If I use this credit card a other shops, for each $200, I can get 1 CVP, am I right?

伯爵府

原文章由 maggiew 於 08-5-26 17:27 發表

Thank you... that means buying $100 using the eCosway credit card can get 1 RP + 1 CVP...

If I use this credit card a other shops, for each $200, I can get 1 CVP, am I right?

對...不在公司消費, 滿2百, 有1cvp, 4百, 2cvp.

在公司, 滿1百, 你戶口有1rp, 用埋公司信用卡, 有1cvp.
cvp可以上網輸入你戶口no. 和password就看到了.

大宅

原文章由 helenjoe 於 08-5-26 18:03 發表

對...不在公司消費, 滿2百, 有1cvp, 4百, 2cvp.

在公司, 滿1百, 你戶口有1rp, 用埋公司信用卡, 有1cvp.
cvp可以上網輸入你戶口no. 和password就看到了.

helenjoe,

公度自在人心!
我想問用信用咭消費的cvp是要用完自己的rp才可換咭的cvp嗎?

大宅

唔好意思! 我見話topic之前比人block咗, 後來睇番先知原來bbdou已答了我的問題, thank you.

好似衛生巾又有促銷!26/5開始.

男爵府

冇公司credit card, 係咪冇cvp??cvp=0?

伯爵府

原文章由 meyonw 於 08-5-26 19:11 發表
唔好意思! 我見話topic之前比人block咗, 後來睇番先知原來bbdou已答了我的問題, thank you.

好似衛生巾又有促銷!26/5開始.

hi 昨天剛去tst門巿, 促銷的護墊賣晒.
最後買左3包日用m巾.

原來staff話, 今次促銷護墊, 日or夜用m巾係舊版, 賣完唔會再有, 會不再出. 已有新版取替了...但新版要用rp買.

[ 本文章最後由 helenjoe 於 08-5-27 12:30 編輯 ]

大宅

原文章由 helenjoe 於 08-5-27 12:27 發表

hi 昨天剛去tst門巿, 促銷的護墊賣晒.
最後買左3包日用m巾.

原來staff話, 今次促銷護墊, 日or夜用m巾係舊版, 賣完唔會再有, 會不再出. 已有新版取替了...但新版要用rp買. ...

咁怏賣晒....昨日開始做促銷乍wo....

伯爵府

原文章由 Pretty2036 於 08-5-26 22:55 發表
冇公司credit card, 係咪冇cvp??cvp=0?

係呀....所以, 我當時都申請埋公司白金master card.

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

helenjoe

梗係有人攪事
冇啦啦比人block

伯爵府

各位威友,

剛剛星期一我去左門巿想買新產品"女性香水", 原來還有上架, 即沒有得賣住.

男爵府

原文章由 helenjoe 於 08-5-28 13:08 發表
各位威友,

剛剛星期一我去左門巿想買新產品"女性香水", 原來還有上架, 即沒有得賣住.

女性香水smell good? how much?

男爵府

請問SC超薄夜用衛生棉好用嗎?我係勁多嘎,5g夠5夠
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

男爵府

BK都唔知做乜,幾日都上唔到。

夜用我有用開,多都應該冇問題,不過我覺得佢如果再長D就仲好囉!

原文章由 pinkypiggy 於 08-5-28 19:22 發表
請問SC超薄夜用衛生棉好用嗎?我係勁多嘎,5g夠5夠

男爵府

thank you bbdou

星期六去買先,好抵

[ 本文章最後由 pinkypiggy 於 08-5-29 23:00 編輯 ]
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

上次我先買左6-7包
今天都好抵..可能多少少

大宅

原文章由 mimibooo 於 08-5-30 02:18 發表
上次我先買左6-7包
今天都好抵..可能多少少

今次促銷既m巾係舊款架
大小通吃
只要係入得口既都鐘意食

首頁
12345...37

尾頁

跳至