懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想睇下有無媽咪想買babyplus,
有意請pm.

[ 本文章最後由 kaede 於 08-6-1 22:16 編輯 ]

要BB沖上雲霄, 努力中!我呢個仔呀玩就最叻!

大宅

原文章由 kaede 於 08-5-27 14:32 發表
想睇下有無媽咪想買babyplus, 因為受托會幫人喺澳洲買(平一半!), 所以如果仲有媽咪想買的話就一次過訂埋.
有意請5月31日前pm.

唔好意思, 因為我未聽個有咁樣既野架, 我想問胎教機係咩嚟架?有咩用架? 係比幾大既bb用架? 大約幾錢部呀?
謝謝!

男爵府

http://www.babyplusasia.com/b5_benefits.asp

您可以睇下佢哋個website介紹啦!
香港賣緊$1880, 有180日保用, 不過我嗰個就係喺外國買, 所以就算有保用都保唔到, 平成一半架!

原文章由 versolai 於 08-5-27 18:46 發表

唔好意思, 因為我未聽個有咁樣既野架, 我想問胎教機係咩嚟架?有咩用架? 係比幾大既bb用架? 大約幾錢部呀?
謝謝!

男爵府

醒目開學勳章

pls check pm

男爵府

醒目開學勳章

dear kaede, pls check pm

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

我都有興趣呀...但係依家對我嚟講, 好似太早喇, 因我只係11w...仲未安心...
請問妳是否在澳洲/any country買呢? 可以pm外國買的地址給我嗎? 因如果可以, 我想有須要時, 試下叫空姐朋友去開幫我買.
唔該晒呀!

原文章由 kaede 於 08-5-27 21:02 發表
http://www.babyplusasia.com/b5_benefits.asp

香港賣緊$1880, 有180日保用, 不過我嗰個就係喺外國買, 所以就算有保用都保唔到, 平成一半架!

...

男爵府

原文章由 高齡產婦 於 08-5-28 09:40 發表
我都有興趣呀...但係依家對我嚟講, 好似太早喇, 因我只係11w...仲未安心...
請問妳是否在澳洲/any country買呢? 可以pm外國買的地址給我嗎? 因如果可以, 我想有須要時, 試下叫空姐朋友去開幫我買.
唔該晒呀!

...

我都係e-bay買架咋.無retail store有咁平喎.....

大宅

kaede

Please check PM

原文章由 kaede 於 08-5-27 14:32 發表
想睇下有無媽咪想買babyplus, 因為受托會幫人喺澳洲買(平一半!), 所以如果仲有媽咪想買的話就一次過訂埋.
有意請5月31日前pm.

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

即係去澳洲上e-bay買, delivery在澳洲? 咁要等幾耐先有貨送到呢? 有冇link可以pm比我呀?
thank you!

原文章由 kaede 於 08-5-28 10:27 發表

我都係e-bay買架咋.無retail store有咁平喎.....

男爵府

please check pm la....

大宅

原文章由 kaede 於 08-5-27 21:02 發表

...

無保用唔緊要,但係如果一開有問題的話,點算呀??

男爵府

原文章由 jazzdawn 於 08-5-28 21:03 發表

無保用唔緊要,但係如果一開有問題的話,點算呀??

我自己都係咁樣訂, 不過我又無諗過呢個問題mouth:, 因為始終都平一半, 真係唔得再買過一部都抵過香港買.
我好難話包無問題架喎, 因為我都係代您哋訂, 又唔係賺您錢嘅, 如果您覺得危險的話唔訂都無問題嘅, 我只可以同您講, 我上2個星期買嗰個都OK, 不過好多嘢真係唔可以肯定咁答您.... SORRY.

大宅

原文章由 kaede 於 08-5-28 21:12 發表

我自己都係咁樣訂, 不過我又無諗過呢個問題mouth:, 因為始終都平一半, 真係唔得再買過一部都抵過香港買.
我好難話包無問題架喎, 因為我都係代您哋訂, 又唔係賺您錢嘅, 如果您覺得危險的話唔訂都無問題 ...

唔好意思,我都知你係一心幫人,唔係賺錢既.

但係我個c6見我呢幾日成日睇babyplus既野,噚晚買左部返黎比我,成一仟八佰幾,激c我啦!!!

男爵府

哈哈... 唔激c 、 唔激c, 您睇下您老公幾錫您吖!!!
我同我老公講嗰時, 我仲俾佢"窒"我 : 人哋marketing梗係話有用啦! 咁貴都唔知係咪真係得.

跟住我上網搵到美國有一手買, 咪同佢講: 香港二手都要一千蚊, 美國千二就有新嘅, 不如買一部啦!
我老公個反應就係...... 係咪真係有用?
(都係唔肯買俾我!!!!!!)

係後尾我再搵搵下有唔使一千蚊嘅時候, 仲要話我都係用自己錢買啫, 佢先至肯俾我買......
您睇下我您就知您嗰個唔係"c6"喇!!!!

原文章由 jazzdawn 於 08-5-29 17:05 發表

唔好意思,我都知你係一心幫人,唔係賺錢既.

但係我個c6見我呢幾日成日睇babyplus既野,噚晚買左部返黎比我,成一仟八佰幾,激c我啦!!!

大宅

原文章由 kaede 於 08-5-29 18:43 發表
哈哈... 唔激c 、 唔激c, 您睇下您老公幾錫您吖!!!
我同我老公講嗰時, 我仲俾佢"窒"我 : 人哋marketing梗係話有用啦! 咁貴都唔知係咪真係得.

跟住我上網搵到美國有一手買, 咪同佢講: 香港二手都要 ...

唉!最幣係我個C6買咩都係咁呢!唔止係買比我,或者買比自己,佢都係唔理價錢,又唔格價,想買就買呢!!!我地又唔係有錢人,雖然D錢係佢搵,但係佢好多時都會買貴左架,真係好激氣架!!!

男爵府

開心吸收勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

是否生完BB都可以一直用?

男爵府

原文章由 jazzdawn 於 08-5-30 13:58 發表

唉!最幣係我個C6買咩都係咁呢!唔止係買比我,或者買比自己,佢都係唔理價錢,又唔格價,想買就買呢!!!我地又唔係有錢人,雖然D錢係佢搵,但係佢好多時都會買貴左架,真係好激氣架!!! ...

哈哈... 咁講法佢咪係我哋啲慳家老婆嘅最大敵人囉?!
咁第日您想買乜都唔好講俾佢知喇! (或者您可以睇下啲鑽石呀~ 寶石呀~ 等佢送俾您, 然後收埋佢, 呢啲第日都賣得返錢嘛....)

男爵府

呢個我就真係唔知喎, 佢個說明書都無講過呢一樣嘢.
sorry, 幫唔到您.

原文章由 Andox 於 08-5-30 14:19 發表
是否生完BB都可以一直用?

複式洋房

I want to buy.
Pls reply to me
[email protected]

男爵府

vvcmy,
您check下pm啦!!

原文章由 vvcmy 於 08-5-30 16:56 發表
I want to buy.
Pls reply to me

首頁

尾頁

跳至