跳至

首頁

尾頁

大宅

毛媽勁. 快d 寫多d 好嘢比我哋
轉貼fm apple daily:

張 智 霖 買 書 學 煮 BB 餐
為 人 父 母 的 確 唔 簡 單 , 張 智 霖 同 太 太 袁 詠 儀 ( 靚 靚 ) 自 從 有 愛 情 結 晶 品 魔 童 後 , 滿 腦 子 都 係 魔 童 世 界 。 前 晚 張 智 霖 平 治 Jeep 載 戴 住 口 罩 靚 靚 去 灣 仔 天 地 圖 書 , 兩 公 婆 一 入 書 局 就 匿 兒 童 書 架 位 置 分 頭 揀 書 , 佢 BB 今 日 食 乜 》 、 《 寶 寶 健 康 食 譜 》 同 兒 童 畫 冊 等 , 問 靚 靚 係 咪 諗 住 睇 書 講 古 仔 囝 囝 ? 佢 就 答 得 離 奇 : 「 唔 係 , 係 佢 至 讀 畀 佢 聽 。 」

男爵府

其實唔止張智霖夫婦買咗毛媽本書, 上星期有本magazine <東方新地>都影到另外一pair明星夫婦姚嘉莉+林祖輝都行書店, 姚嘉莉都係攞住毛媽本書喺度睇呀!!!

毛媽, 你係咪好開心有好多人睇你本好書? 再出新書記得通知我地呀

大宅

男爵府

承蒙大家支持,已經加印左第二版啦

大宅

原文章由 mrsmcdull 於 08-5-28 14:39 發表
承蒙大家支持,已經加印左第二版啦

I still have 2 at home, ha ha. One for use, one for keepsake... I'm going to put mine, 1st lot with moma's signature, on e-Bay 2 months later for bidding!!! 最近比較等錢洗..

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

男爵府

KA 媽

用本第二版同你交換一本第一版哩...

原文章由 minnelli 於 08-5-29 20:29 發表

I still have 2 at home, ha ha. One for use, one for keepsake... I'm going to put mine, 1st lot with moma's signature, on e-Bay 2 months later for bidding!!! 最近比較等錢洗..
...

大宅

o華... 出左第二版啦, 正, 本書真係好好, 連印文都有, 所以姐姐都識睇,
等我買埋第二版先

大宅

原文章由 JAL 於 08-6-3 12:16 發表
o華... 出左第二版啦, 正, 本書真係好好, 連印文都有, 所以姐姐都識睇,
等我買埋第二版先

第二版應該係指第一版賣完再返印, 唔係出第二集喎, 我理解啱唔啱呀, 毛媽 ?

男爵府

exactly...

原文章由 Agnetako 於 08-6-3 15:43 發表

第二版應該係指第一版賣完再返印, 唔係出第二集喎, 我理解啱唔啱呀, 毛媽 ?

大宅

誤會左 tim.

別墅

回覆 #1 JAL 的文章

I bought it also, so good that I know 毛媽is here .本書真係好好

首頁

尾頁

跳至