論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨日放佢假,回家時俾我撞到佢同印巴籍男人係街度糾纏,個男人送佢到閘口, 企係樓下望住我屋企,番到屋我問佢點解,佢話唔知個男人跟住佢, 佢地糾纏係因為個男人想識佢.
我個印24歲,樣貌幾好,係印尼已有男朋友,其實我唔多信佢, 丙佢一輪後佢先話識個男人.
我都知管唔到佢識男友, 但又驚佢會有bb, 又或俾人呃錢,無心機做野.

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

maybe because my yan yan is pretty, but how do i know?

禁止訪問

別墅

我個印姐都有, 不過就完約啦.
我見過佢和個的男人在一個房間內影的相, 個男人仲要無著衫, 周身毛(這是個人意見論壇, 不要說我奇視), 本人感覺不太良好, 所以冇續約.

大宅

我屋企附近有巴基冷坦, 我印話佢地係公園吼住d印印, 問印印借$$, 又比tel no叫印打電話比佢, 我成日同佢講巴基冷坦冇個好,成身毛又一陣味, 我印話有次比個friend厄左$100, 原來佢個friend將d$$比巴基冷坦男朋友:;pppp: :;pppp:
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

複式洋房

我個印姐都有, 兩個添, 一個巴基冷坦, 一個 ....HK man

別墅

回覆 #1 Mymelody2006 的文章

香港?????????

大宅

原文章由 Mymelody2006 於 08-5-29 18:32 發表
我個印姐都有, 兩個添, 一個巴基冷坦, 一個 ....HK man

乜hkman連印都吼? d巴基冷坦好濫交, 係印都岩, 小心!

禁止訪問

大宅

原文章由 VANESSAT 於 08-5-30 09:53 發表
我屋企附近仲有村屋供應, 好多巴基斯坦人住, 好似60元租住一天, 我聽我朋友d賓姐講佢哋d報紙都有登, 斷鐘計 10元/一粒鐘, 你估下佢哋做乜 ?

緊係去開房, 諗起就想

別墅

回覆 #1 sayuri 的文章

可能巴佬同印婆入到去玩數手指呢?

別墅

其實聽一個社工的朋友, 南亞人(菲, 印, 巴)性慾都好強... 尤其是菲, 有d 賓佬日日都要....

複式洋房

Sure!!!!

但是, 不知道她在哪裡認識的, 看她 draft SMS, 知道他姓

原文章由 CreativeAccount 於 08-5-30 09:48 發表
香港?????????

複式洋房

Sure!!!

但是, 不知道她在哪裡認識的, 看她draft SMS, 知道他姓

原文章由 CreativeAccount 於 08-5-30 09:48 發表
香港?????????

侯爵府

原文章由 Mymelody2006 於 08-5-30 12:11 發表
Sure!!!

但是, 不知道她在哪裡認識的, 看她draft SMS, 只知道他姓陳

唉, 我以前果個結埋婚tim啦............都吾知點解d 香港男人, 乜依家香港d 女人c 晒咩, 要娶個工人返屋企, 定係佢地覺得好抵, 連3千幾元工人費都慳埋

別墅

回覆 #1 hinhinmummy 的文章

唔好一支竹篙打一船人.... 呢樣同國藉與性別無關, 與個人行為有關....

但文化唔同, 我唔明白一齊大家有咩好傾者? 只係為果樣野的話, 個男人一定唔會娶佢啦....

大宅

原文章由 hinhinmummy 於 08-5-30 12:26 發表

唉, 我以前果個結埋婚tim啦............都吾知點解d 香港男人, 乜依家香港d 女人c 晒咩, 要娶個工人返屋企, 定係佢地覺得好抵, 連3千幾元工人費都慳埋

唔係麻, 大6妹都唔要, 貪外家夠哂遠唔洗煩

別墅

反性別歧視, 反年齡歧視,反種族歧視!
我們香港人在外國受歧視也一樣不好受.

侯爵府

想澄清, 我並無種族歧視佢地, 只不過, 一心諗住請個人返黎幫你手, 但當做做下, 中途話要返去結婚吾做, 再講講下, 又話原來要嫁香港人, 講講下, 又話要拿返passport(係agent樹, agent 吾肯比佢), 一陣又話all sat & sun 要放假去攪結婚(係all sat & sun =返五日工), 走左之後, 都還要搵個男人黎兇我, 叫我termination letter 寫 finanical problem, 否則佢'愛人'要返印尼等visa, 吾可以係香港結婚, 佢'愛人'身體吾好, 吾想離開佢............

比佢玩左甘耐, 還要擔心佢大肚, 又未搵到人幫手, 都要迫住抄左佢先, 之後捱左大半年, 依家先叫有工人settle down.

我諗, 如果你係我, 你都會有甘的反應&甘的感覺, 又吾識講, 又吾識看, 又吾識寫, 真係愛情至上?

一個阿伯(起碼40歲), 娶個24 歲靚妹, 而一個24 歲靚好又甘願嫁一個做得佢老豆既男人又為乜.....................我真係吾知, 我愚眛

首頁

尾頁

跳至