跳至

首頁

尾頁

別墅

天氣熱, 想去游水, 但以前買落既泳衣好似唔係好岩著...你地會唔會去swimming呢? 係咪都係買bikini 呀?

複式洋房

大住個肚,我就唔係好敢着bikini, 大肚泳衣喺motherworld有得買,依家上環永安入面嗰間做緊8折,22/5-25/5, 折咗之後$300蚊多啲,我都買咗件,睇吓今個禮拜天氣好唔好,可唔可以開始游先

大宅

我已游了多次了,不過真的有點冷!但腰實在痛得睡不了,所以還是決定早點做運動,當然是醫生批准呢!
我上次大肚也是著兩件頭,只要買大一點碼便可以了!因為生完後仍有機會再著,否則實在太浪費了!
不用擔心bb是不會冷親的呢!哈!加上人地見到你個大肚也會「彈」遠一點,是真的,我上回也是如此。

別墅

好心急呀, 未見你地既回覆, 我已經係食飯時走左買左件三件頭喇. 有條短裙仔遮住. 而家開始見肚, 只係著住條褲仔時覺得好似好細條....因為試既時候又著住底底, 唔知真正著時會唔會好暴露...但我又去過一間孕婦裝, 一件頭又好似怪怪的...嘻嘻.........

原文章由 lizchung 於 08-5-23 12:36 發表
我已游了多次了,不過真的有點冷!但腰實在痛得睡不了,所以還是決定早點做運動,當然是醫生批准呢!
我上次大肚也是著兩件頭,只要買大一點碼便可以了!因為生完後仍有機會再著,否則實在太浪費了!
不用擔心bb是不會冷親的呢!哈!加上人 ...

大宅

睛靈勳章

係花園街有一間$98一件頭, 不過得4款有SML. 我實在太肥, 買唔到o甘細!

除了有牌子店, 仲有無其他選擇? 唔想買o甘貴!

Sally

大宅

其實我上一胎是在觀塘工業區附近買的,arena,(兩件)十分平,因為是斷碼貨,無記錯是一百元左右。我估你可以試試去那裏找找吧!通常都是大減價的上樓舖呢!

原文章由 sally_koon 於 08-5-23 16:04 發表
係花園街有一間$98一件頭, 不過得4款有SML. 我實在太肥, 買唔到o甘細!

除了有牌子店, 仲有無其他選擇? 唔想買o甘貴!

Sally

[ 本文章最後由 lizchung 於 08-5-23 17:12 編輯 ]

複式洋房

你可去d出入口店找下,其實只要買d外國人size我地都穿到. 我剛買咗一套兩件頭, 只係$50, 超平.

大宅

睛靈勳章

Hi, Eva,

Thank you! 邊度可以找到? 我要XL/XXL碼!

Sally

原文章由 evalkw2002 於 08-5-30 12:54 發表
你可去d出入口店找下,其實只要買d外國人size我地都穿到. 我剛買咗一套兩件頭, 只係$50, 超平.

別墅

原文章由 nicolandavy 於 08-5-23 11:22 發表
天氣熱, 想去游水, 但以前買落既泳衣好似唔係好岩著...你地會唔會去swimming呢? 係咪都係買bikini 呀?

我今日去赤柱市集發現那兒大把便宜又靚的外國size泳衣.

複式洋房

原文章由 sally_koon 於 08-5-30 14:32 發表
Hi, Eva,

Thank you! 邊度可以找到? 我要XL/XXL碼!

Sally

中環七記, 士丹利街

男爵府

我仲著緊有b之前的泳衣呀! 之前買咗件二件頭老公話太露唔俾著, 依家我同佢講除咗個件其他都好緊cool住阿b咁佢就俾我著啦!!

可能依家上面又勁啲, 著得好睇啲佢先俾我著掛... ?? 我覺得二件嗰啲暫時都okay, 但係個肚再大啲就唔知啦! but so far我都係游過1次咁多咋!

首頁

尾頁

跳至