跳至

首頁

尾頁

侯爵府

本人有少量現金卷送出,先到先得,請在始留言,後pm!!

pampers母語寶寶NB44片---$15/3張
------------------NB36片---$15/2張
-------------------S66片----$15/4張

HUGGIES NB35片-----------$15/1張(萬寧用)

全部2008年6月30日到期

用後感:HUGGIES既NB片既SIZE,係細塊過PAMPERS既NB片,
有入院既話,帶HUGGIES既NB會FIT身D!!

大宅

回覆 #1 cokikaki 的文章

你好呀~我對pamperas NB有興趣~請你PM我丫唔該哂^^~

洋房

原文章由 cokikaki 於 08-5-28 02:54 發表

------------------NB36片---$15/2張
-------------------S66片----$15/4張

HUGGIES NB35片-----------$15/1張(萬寧用)

全部2 ...

我想要pampers S66片coupon, 如可以請pm我, tks!!!

侯爵府

用後感:HUGGIES既NB片既SIZE,係細塊過PAMPERS既NB片,
有入院既話,帶HUGGIES既NB會FIT身D!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
忌廉妹,靚女:
check pm啦!!

send左pm俾我既2位媽媽,唔好意思,因寫明係到留言先,後再pm!!

民房

May I have some, thanks!

Pls contact me: 95222654

原文章由 cokikaki 於 08-5-29 00:34 發表

...

大宅

想問下有無 pampers nb $15一張coup呀

大宅

原文章由 cokikaki 於 08-5-29 00:34 發表

...

^^check左了~多謝了^^

別墅

我想要huggies NB coupon 呀, 請問仲有冇呀

侯爵府

原文章由 carman903 於 08-5-31 18:55 發表
我想要huggies NB coupon 呀, 請問仲有冇呀

carman903,小QB:
pampers,huggies nb都無喇!!

kmlcarmen_07:
check pm!!

侯爵府

原文章由 忌廉妹 於 08-5-30 14:13 發表

^^check左了~多謝了^^

唔駛客氣,我都係唔想哂左d卷啫!!

大宅

原文章由 cokikaki 於 08-6-1 02:44 發表

唔駛客氣,我都係唔想哂左d卷啫!!

^^~謝謝你啦^^~hehe~我pm左你呀~

男爵府

hi
你好呀~
我對pamperas S66片 有興趣~
請你PM我丫唔該哂

首頁

尾頁

跳至